Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

gosc_gostek2

znaczy się nie potrafisz odpowiedzieć na pytania :-?

gęba pełna frazesów i to takich, których sensu nie potrafisz wyjaśnić

taki lump praski bez jajników

i jeszcze z nowego konta, bo brakuje ci odwagi pisać z poprzedniego

żenada...

Na forum jestem od dłuższego czasu jako bierny obserwator. Na potrzeby wypowiedzi w tym wątku założyłem sobie jednak konto bo już nie wytrzymałem oglądanie tego jak nieszczęsny qwert próbuje rozpaczliwe wyegzekwować coś co mu się należy jak psu zupa (swoją drogą droga ta zupa – ponad 20 tysięcy). Wszystko by było ok, gdyby nie „szajka” kolegów i znajomych królika, którzy zaczęli bronić swojego kompana w sposób absolutnie żenujący.

W sumie nie powinienem tego tłumaczyć. Rozmawiajmy o faktach.

Przypominam swoje pytanie:

Poproszę za to jakichś zadowolonych użytkowników, u których adam_mk robił instalacje o zabranie głosu i udzielenie mu rekomendacji.

Dla mnie w tej chwili wizja teoretyka podejmującego niezbyt udane próby praktyczne jest nader realna

Znajdzie się chociaż jeden???

A tak w ogóle Barabarabosa skończ z wycieczkami osobistymi, bo zaczynam wierzyć, że uwaga dyskutanta w tym wątku, że masz mentalność "sprzedawcy używanych samochodów" jednak ma pokrycie w rzeczywistości.

Ps. Kiedy następny zlot? Będzie piwo, kiełbaski i nocne elyty rozmowy?

• Odpowiedzi 502
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzę, że elyta dalej broni wykonawce, choć oczywiście wykrzykuje, ze jest obiektywna i nikogo nie wybiela. Fakt jest faktem, że jest dwóch neizbyt zadowolonych klientów, qwert bardzo niezadowolony i petronelli, który też satysfakcją nie pała. Zadowolonych klinetów narazie nie ma-okrągłe ZERO, oprócz zapewne forumowiczów, ktorzy czerpią wiedze Adama -mk, ale oni wolą sie nie wypowiadać by nauczycielich nie wrzucił z lekcji :wink:

Odnośnie reputacji (jako praktyk), to zapewne tym wakiem adam-mk ją stracił i faktycznie każdy sie kilka razy zastanowi zanim zleci robote temu wykonawcy, bo będzie wiedział jak się to moze skończyć.

Za żle zrobiony rekuperator lub instalacje odpowiada adam-mk a to, że ją wykonywał jego pracownik nic a nic nie zmienia. Dla mnie wykonawca może tą robote zlecić komukolwiek (sąsiadce, wujkowi, wnukowi). I tak on za nich odpowiada. Tym bardziej, że cena była jakby to robuł mistrz a nie uczeń.

Uważam, że należy z całą surowością piętnować brakorobów.

Tyle tu było dziwnych aluzji zrozumiałych tylko dla stałych bywalców.

Ja napiszę wprost. Osobą, która okazała się, delikatnie mówiąc, niesolidnym wykonawcą jest:

adam_mk

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik13795.htm

Mam pytanie: dlaczego zablokowano mi poprzednie konto? Czyży wiadomość, że niesolidnym wykonawcą jest adam_mk złamała jakieś straszne tabu?

Z tą blokadą to prawda czy blef?

Podwójne konto masz czy nie? (pisze o tym Nefer ale nie zaprzeczyłeś)

Wszystko by było ok, gdyby nie „szajka” kolegów i znajomych królika, którzy zaczęli bronić swojego kompana w sposób absolutnie żenujący.

Parafrazując: „jak się ma przed sobą taką sztukę jak Ty, to trudno zachować kulturę”

Mimo to postaram się.

Dlaczego w praktycznie każdym wpisie mnie obrażasz?

Co jest nagannego w fakcie, że forumowicze, spotkali się, i zapewne spotkają się na następnym zlocie, tym bardziej, że nie są to spotkania utajnione, a i dla wszystkich otwarte?

Masz problem, to zapisz się do jakiejś grupy terapeutycznej, lub na sesję indywidualną, bądź napisz w PSYCHOLOGU.

Ps. A co na ten wpis Twoja „prawość” powie?

bardzo proszę o nie ujawnianie danych,......

Z tą blokadą to prawda czy blef?

Podwójne konto masz czy nie? (pisze o tym Nefer ale nie zaprzeczyłeś)

uważam że w tym wątku jest to mało istotne, wyszły na jaw problemy instalator-inwestor i o nich powinno się pisać,

pisze ponieważ sam rozważam zakup reku u p. Adama, i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś to urządzenie użytkuje i jest zadowolony (tanie to nie jest więc muszę mieć pewność czy inwestycja jest warta tych pieniędzy)

gosc_gostek2 znaczy się nie potrafisz odpowiedzieć

nawet mnie nie rozczarowałeś, bo żeby rozczarować, to musiałbyś sobą coś reprezentować i nagle temu zaprzeczyć, nie miało to miejsca, desole :-?

z drugiej strony dobrze, że to tylko forum, nie jakiś ciężki ancel, tam Twe autostwierdzenie o bierności miałoby deczko inny oddźwięk

DariaIMichu vel " Słodka Gołębico"

polecam "Nemocnice na kraji města" - taka celuloidowa genealogia

DariaIMichu vel " Słodka Gołębico"

polecam "Nemocnice na kraji města" - taka celuloidowa genealogia

Nie wiem czemu miało to służyć, choć czytając kilka twoich postów to pewnie głównie ruszeniu licznika +1

Adam-mk jest pewnie bardziej tobie znajomy niż mi i większości forumowiczów, co nei znaczy, że musisz atakować każdego kto neguje merytoryczne zachowanie w tej konkretnie sprawie adama-mk. Możesz wziąć przykłąd z innego forumowego eksperta, tj ssiwego12, który potrafi zachowac obiektywizm i klase. Tobie tego brakuje

Możesz wziąć przykłąd z innego forumowego eksperta, tj ssiwego12, który potrafi zachowac obiektywizm i klase. Tobie tego brakuje

czyżby ktoś coś mówił o klasie?

i klepanie po plecach :D :D :D

uśmiałąm się :p

właśnie błysnęłaś tą swoją klasą - patrz powyżej .... a w zasadzie jednocześnie przyklasnęłaś komuś także bez klasy .....

powinniście przeprosić wszystkie osoby które na spotkania Forum Muratora jeżdżą .....

i klepanie po plecach :D :D :D

uśmiałąm się :p

właśnie błysnęłaś tą swoją klasą - patrz powyżej .... a w zasadzie jednocześnie przyklasnęłaś komuś także bez klasy .....

powinniście przeprosić wszystkie osoby które na spotkania Forum Muratora jeżdżą .....

Tam powyżej to była moja reakcja na swobodny żart. Skojarzyło mi się z pewną osobistą sytuacją.

W zlotach i spotkaniach muratorskich oczywiscie nie ma nic złego. Złe jest gdy jeden z głównych forumowiczów, uczestnik tych zlotów bezapeklacyjnie dał ciałą. Wtedy uczestnicy takich zlotów powinni być jak żona cezara-czyści jak łza. Wasze subiektywne, ewidentnie subiektywne, wypowiedzi budzą negatywne emocje.

W zlotach i spotkaniach muratorskich oczywiscie nie ma nic złego. Złe jest gdy jeden z głównych forumowiczów bezapeklacyjnie, uczestnik tych zlotów dał ciałą. Wtedy uczestnicy takich zlotów powinni być jak żona cezara-czyści jak łza. Wasze subiektywne, ewidentnie subiektywne, wypowiedzi budzą negatywne emocje.

boszszsszzzesz ty mój ..... jakież mamy tu na forum ukryte talenty detyktywistyczne ..... naprawdę Sherlock Holmes ma na noc w porównaniu Twoją z porażającą wręcz umiejętnością dedukcji.....

a masz może jakieś niezbite dowody , że nie zachowałabym się w ten sam sposób wobec np. M@riusz Radom lub jareko których nigdy na żywo nie poznałam?

jesli tak - pozazdrościć ..... również zdolności ezoterycznych .... była tu już taka jedna ostatnio która miała wizje , spiski wietrzyła za każdym rogiem , próbowała wkręcać niektórym to i owo ...

zaraźliwe czy cuś? :roll:

Nie obchodzi mnie jak byś się zachowała wobec jareko i innyc. Wiem jak się zachowujesz w tej konkretnej sytuacji bo do tego się odnosze. Poza tym nie tylko moje zdanie.

z tym porównaniem mnie do innej forumowiczki to troche pojechałąś. Nie wiem co to miało do sprawy. Chyba tylko odwrócenie uwagi.

SKup się na tym co się dzieje w tym wątku

qwert zapąłcił adamowi-mk 20 tys a ten nie wywiązał sie z umowy (ustnej). Nawet adam-mk tego nie kwestionuje. nie odbieranie telefonów bo agregat zagłuszył a potem brak kontaktu, to argument dziecka a nie dorosłego faceta.

Twoje wytłumaczenie, ze adammk coś tobie napisał na priw i ty juz masz cały obraz sytuacji i qwerta tylko nie możesz ani ty ani adam-mk napisać tego publicznie jest też bardzo wiarygodne i autorytatywne. Poprostu ośmeiszyłas się

Na komentowanie Barbossy poprostu szkoda czasu, bo to posty pokroju forum onetu

...czy cuś? :roll:

cycuś? O !!!!! Super temat do dalszych dywagacji

Porozmawiajmy o cycusiach ;)

Nie.... to było "Porozmawiajmy o kobietach"

Dobrze pamiętam czy skleroza już na maksa?

A ja kiedyś dawno coś slyszałem z ......puszką, czy obiadem ... czy cuś :lol:, może o tym ;).

pzdr

Nie obchodzi mnie jak byś się zachowała wobec jareko i innyc. Wiem jak się zachowujesz w tej konkretnej sytuacji bo do tego się odnosze. Poza tym nie tylko moje zdanie.

No to skoro nie wiesz to po co zabierasz głos .....

Były już podobne sytuacje na forum z udziałem forumowiczów których osobiście nie poznałam i takie samo stanowisko zajęłam .....

Owszem - poglądy mam że tak to ujmę niepopularne więc sympatii tym nie wzbudzam - ale takie mam i trudno ....

Więc bardzo Cię proszę - nie oceniaj mnie skoro mnie nie znasz .... i nie wiesz o czym piszesz .....

No to skoro nie wiesz to po co zabierasz głos .....

Były już podobne sytuacje na forum i takie samo stanowisko zajęłam .....

Owszem - poglądy mam że tak to ujmę niepopularne więc sympatii tym nie wzbudzam - ale takie mam i trudno ....

Więc bardzo Cię proszę - nie oceniaj mnie skoro mnie nie znasz .... i nie wiesz o czym piszesz .....

Jak masz trudności z czytaniem to pomoge. Piszesz, że wiem? Wiem. Wytłuściłam.

NIe interesuja mnei twoje poglądy, tylko pisze o tym wątku - nie w innym wątku- jesteś nie obeiktywna. Przeczytaj jeszcze raz te 6 stron. To nie tylko moje zdanie.