MARCMARIO 12.02.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 WITAM ZAKUPIŁEM GRES POLEROWANY W LEROY-U 99 ZŁ ZA METR NIBY HISZPAŃSKI PRODUCENT PO ZAŁOŻENIU OCZYSZCZENIU Z WOSKU I IMPREGNACJI ŚRODKAMI FIRMY SOPRO POD SŁOŃCE WIDOCZNE SĄ SMUGI JAKBY POD SZKLIWEM ! MOJE PYTANIE CZY TO JEST WADA PŁYTEK CZY EKIPA REMONTOWA COŚ ZROBIŁA NIE TAK JAK POWINNA ?? SERDECZNIE DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 1. nie krzycz 2. ekipa sie raczej pod szkliwo nie dostała 3. nie wiem czy ten impregnat jest do takich gresów - trzeba na nim poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARCMARIO 12.02.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 1. już sie uspokoiłem 2-3 impregnat nadaje się do tego gresu sprawdziłem na stronie producenta , polecał go również sprzedawca w sklepie ... Czy miał ktos taki sam przypadek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts