tlo1 13.02.2010 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Czy ktoś z Was wie kto produkuje systemy do ogrzewania rynien albo gdzie można kupić je w okolicach Warszawy?Zamarznięte rynny spowodowały że woda z topniejącego śniegu dostaje mi się między blachę a folię. Niestety mam mały spadek dachu lukarny.Myślę, że system podgrzewania udrożni rynny i to rozwiąże problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 13.02.2010 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 W Warszawie Bisan na ul. Zawodzie ma takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 13.02.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Czy ktoś z Was wie kto produkuje systemy do ogrzewania rynien albo gdzie można kupić je w okolicach Warszawy? Zamarznięte rynny spowodowały że woda z topniejącego śniegu dostaje mi się między blachę a folię. Niestety mam mały spadek dachu lukarny. Myślę, że system podgrzewania udrożni rynny i to rozwiąże problem. Nie do końca jestem pewien czy to rozwiąże Ci problem. Raczej musiałbyś też dach ogrzewać. Proponuję doczekać do wiosny i poprawić troszkę dach, bo coś mi się wydaje że wykonawca coś spieprzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlo1 13.02.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Dzięki za rady.Też wydaje mi się że majstry coś spaprali.Dach mam od 6 lat i zdażyło się to pierwszy raz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 13.02.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 No... mogli chociaz silikonu naklasc...eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts