katrina78 13.02.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Ponoć mleko następne dla dziecka się zagęszcza.Czy i czym zagęszczacie/zagęszczaliście mleko? Mam kaszkę BoboVita, ale ona jest z cukrem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.02.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Katrina - nie trzeba zageszczac, chyba ze dziecko slabo przybiera na wadze to mozna kaszki dodac. Generalnie nam pediatra doradzala w ogole nie uzywania kaszek, wlasnie ze wzgledu na ten cukier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.02.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Ponoć mleko następne dla dziecka się zagęszcza.Czy i czym zagęszczacie/zagęszczaliście mleko? Mam kaszkę BoboVita, ale ona jest z cukrem... kleik kukurydziany lub kleik ryżowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Dokladnie tak ja napisano wyżej - ja od niedawna dodaję kleik ryżowy do wieczornej butli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 14.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Ja mojej małej niczym nie zagęszczałam, znaczy raz czy dwa razy spróbowałam ale jej nie smakowało więc dałam sobie spokój, a rosła i rośnie jak na drożdzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katrina78 15.02.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dzięki , juz kupiłam kleiki (bez cukru). Wcina az sie uszy trzesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 20.02.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 mojemu smykowi też zagęszczałam kleikiem ryżowym ale mu się znudziło, teraz ma 16 miesięcy i pije 3 butle mleka dziennie dwie mu robię tak gotuję wodę ale trochę tak na pół butelki, wsypuję kaszkę manną błyskawiczną - kupiec, gotuję dwie minuty wlewam do butelki dolewam zimnej wody , studzę jak trzeba dosypuję mleka następnego tyle ile potrzeba na daną objętość płynu w butelce i podaję małemu, lubi to bardziej niż z kleikiem, dostaje więc rano i wieczorem z kaszką a przed snem koło południa z kleikiem niestety z innym jedzeniem mam u niego problem, jest w kratkę, raz je raz nie, nawet ograniczenie mleka nie dało rezultatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts