Gość 80mariusz80 13.02.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witam,Nie wiem jak sie mam ustosunkowac do przedstawionych zalozen projektowych odnosnie rurociagu wodkan czy deszczowki. Do uzyskania pozwolenia na budowe wymagane sa warunki podlaczenia domu do sieci wodkan czy problem deszczowki i odplywu nieczystosci do szamba [nie ma kanalizy]. Mam rysunki projektowe tych rurociagow, np. przylacze wodkan mam od strony polnocnej a z praktycznych wzgledow chcialbym miec od strony wschodniej. Wodomierz chcialbym rowniez umiejscowic w innym pomieszczeniu w piwnicy. Splyw deszczowki jest w okreslonym miejscu na projekcie, a chcialbym go przesunac w inne miejsce. Czy przedstawione w projekcie te umiejscowienia linii musza byc dokladnie tak samo wykonane w rzeczywistosci? Czy moge w praktyce poprzesuwac sieci w inne miejsca...?Prosze o porady.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts