Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ulubiony seeeerrrriiiaaaaallllll?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ulubiony seeeerrrriiiaaaaallllll?

• 1. Na dobre i na z

Recommended Posts

A od wczoraj w polskiej tv "Dynastia Tudorow" - ktos ogladal? Jak sie podobal pierwszy odcinek? Mnie bardzo :)

A no i jeszcze ostatnio sie wciagnelam w to, co leci tuz po tym - "Pod oslona nocy" (Moonlight) - o wampirach zyjacych wspolczesnie, taka bajka, ale nie wiem czemu jakos tak sie zaogladalam :)

• Odpowiedzi 264
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy ktoś z szanownego forum ogląda BrzydUlę :wink:

ja nie oglądam, ale bardzo jestem ciekaw czy są faceci którzy oglądają to? ;)

Oglądaja na bieżąco and powtórke w sobote o 15 hurtem :lol:

No i proszę. To cześciej niż ja :lol: :lol:

Hmm , ja to gustuje w "Kryminalnych zagadkach..." , choć najbardziej mi leżą Las Vegas a najmniej NY. Ostatnio trafił się "Mentalista" , nie wiem czemu ale mi "Monkiem" zalatuje , tylko aktor dużo przystojniejszy . No i "Housik" . Niestety wszystko to nadają w czwartek około 21 szej więc... :(

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

"IT CROWD"

o TAK :lol: jak to było? wiesz jak w google wpiszesz google to mozesz popsuc internet?

Dexter

Sześc Stopni oddalenia

i tak fajny serial "historyczny" o znanych ludziach na bbc entertainment był o 21.30...

i south park

Czy ktoś z szanownego forum ogląda BrzydUlę

Madzia my z Zu oglądamy, aczkolwiek ona tylko dla muzyczki na początku i końcu :D a i mój starszak też się wciągnął :lol:

brzydUla też bo lubię Violę...

i moja mała uwielbia piosenkę :roll:

o! mój 100 post

"IT CROWD"

o TAK :lol: jak to było? wiesz jak w google wpiszesz google to mozesz popsuc internet?

Dexter

Sześc Stopni oddalenia

i tak fajny serial "historyczny" o znanych ludziach na bbc entertainment był o 21.30...

i south park

Czy ktoś z szanownego forum ogląda BrzydUlę

Madzia my z Zu oglądamy, aczkolwiek ona tylko dla muzyczki na początku i końcu :D a i mój starszak też się wciągnął :lol:

brzydUla też bo lubię Violę...

i moja mała uwielbia piosenkę :roll:

o! mój 100 post

W tym serialiku wielu wątkom towarzyszą bardzo ładne dźwięki :)

A znacie "Jak poznałem waszą matkę"? W oryginale "How I met your mother". Świetny serial w stylu przyjaciół, ale bardziej inteligentny.

No tu bym polemizował . Naprawde dobry serial komediowy , ale bez przesady z tą inteligencją .

p.s. zresztą ostatnio i tak nie mam czasu nic oglądać a tylko "mentaliste" oglądałem na bieżąco (ale to było dawno) :(