Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ulubiony seeeerrrriiiaaaaallllll?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ulubiony seeeerrrriiiaaaaallllll?

• 1. Na dobre i na z

Recommended Posts

• Odpowiedzi 264
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Wiem że to nieładnie wobec Was ale narażając się Wam wyrażę moja opinie na temat w.w. seriali i telenowelek.

To po prostu materiał dla ...... wiecie co mam na myśli :lol: ale przez szacunek do niektórych tu osób nie napiszę tego słowa :lol:

Nie ma sie co złościć,ja jestem szczery i piszę to co myślę--chyba to rozumiecie?

To po prostu materiał dla ...... wiecie co mam na myśli
Nie równaj wszystkiego. Zresztą zależy, kto czego w nich szuka. Jedni szukają tylko rozrywki, inni głębszych wrażeń. A tak w ogóle, to co się komu podoba. Sama często miewałam mieszane uczucia, delikatnie mówiąc, kiedy oglądałam tzw uznane "dzieła", nawet te oskarowane.

• 3 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
obecne seriale, czy telenowele nie umywaja sie do takich dzieł jak "Atlernatywy 4", "Zmiennicy", "07 Zgłoś się" to dopiero były seriale :D , do tego jeszcze Dom" i "Daleko od szosy" to tyle przychodzi mi do głowy jesli chodzi o polskie seriale , z zagranicznych to "Miasteczko Twin Peaks", "Crime Story", "Archiwum X", "Miami Vice", a we wczesniejszych latach jeszcze oglądało sie "Drużynę A" i "MacGyvera" :lol: jeszcze uwielbiam oglądać" Eksperyment Jasnowidz" choć pod serial tego nie można podciągnąć :wink: