Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ulubiony seeeerrrriiiaaaaallllll?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ulubiony seeeerrrriiiaaaaallllll?

• 1. Na dobre i na z

Recommended Posts

• Odpowiedzi 264
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 6 months później...
To ja mogę polecić z czystym sumieniem "Prison Break". Nie widziałem jeszcze takiego serialu, ba nawet filmu sensacyjnego (ostatnio), który tak by trzymał w napięciu. Co prawda koło 15 odcinka spada tempo, ale tylko na chwilkę. Odradzam jednocześnie wszystkim, którzy mają mało czasu, bo serial wciąga jak „czarna dziura” i potem człowiek niewyspany przychodzi do pracy. Aha! A juz na jesień zaczyna się emisja 2 sezonu, więc odpalać emula bądź jakiegoś torrenta i do dzieła.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

TWIN PEAKS :roll: :roll:

dostalam w prezencie wszystkie 29 odcinkow na DVD - przez trzy dni ciurkiem (i te ktore przegapilam w tv i ogolnie przypomnialam sobie te co widzialam kieeeedys)

absolutnie fantastyczny serial :D - i zadne inne sie nieumywaja do niego

aha - jakby ktos znal faceta takiego jak Albert :roll: :wink: :roll: (to byl ten z "brakami w wychowaniu" co badal mikroslady i robil sekcje) to bardzo prosze o kontakt bo to moj ideal faceta ;))

No2 _ Desperate Housewifes czyli w polskiej wersji "gotowe na wszystko " :o (kto wymysla takie tytuly ??? :o ) zwane potocznie przeze mnie i znajomych "Kurkami" :wink: (nie musze dodawac ze najb lubie i kibicuje Eddie? :wink: )

No. 3_Friends - tu z kolei Joey - mistrzostwo :wink:

1. FRIENDS

Zielonooka: HOW YOUUUU DOOOING??? :wink:

poza tym:ostatnio: gotowe na wszystko (tu początkowo za namowa mojej połowicy)

z tych starszych Skrzydła, Twin Peaks, a z polskich: Zmiennicy, Alternatywy 4

Z wymienionych w ankiecie - na wspólnej, ale z uwagi na mundial ostatnio zaprzestałem oglądania, a jak się mundial skończył to NW też już nie ma.

• 3 weeks później...