Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ulubiony seeeerrrriiiaaaaallllll?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ulubiony seeeerrrriiiaaaaallllll?

• 1. Na dobre i na z

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 264
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

"Moda na sukces" gdzieś tak od piętnastu lat :lol: :lol: :lol: (to żart, oczywiście, ciekawe czy jest ktoś, kto nie oglądał ani jednego odcinka tego tasiemca). Przynajmniej wiadomo, że serial szybko się nie skończy :wink: .

A na poważnie "Gotowe na wszystko", szkoda, że się już skończył. Z naszych rodzimych produkcji - "M jak miłość".

to ja się melduję nie wiem nic o "Modzie na sukces" nie widziałam ani jednego odcinka , mój typ to porucznik Colombo. Lubię tą zamotaną misternie intrygę , ale w dzisiejszych czasach internetu i nowych metod kryminalistyki trochę przestarzałe. Te nowe techniki można zobaczyć na RTLu w serialu o głośnych sprawach kryminalnych.

• 1 year później...

Ja poza ankietą. Nie za bardzo lubię polskie seriale... obecne, bo "Czterej pancerni', "Janosik", "Dom" "Kariera Nikodema Dyzmy" (nie Nikosia! Z Wilhelmim!) to mogłabym na okrągło (no prawie)

A jak mam ulubiony serial to jestem na jego punkcie 'odleciana'.

Kiedyś: "Ally McBeal", "Seks w wielkim mieście" (polska TV nie puściła wszystkich 'sezonów' Seksu, więc sobie doobejrzałam w necie, ostatnio byłam na filmie pełnometrażowym, fajny, ale to już nie to...)

Teraz: "Gotowe na wszystko" - jestem do przodu o jeden 'sezon' w odcinkach, bo sobie na amerykańskiej TV oglądam - niedługo, jesienią, kolejny sezon a wtedy pewnie poprzedni będzie na TV polskiej i 'uczta' pełną gębą :D

Chciałabym obejrzeć jeszcze raz: 'Remington Steel" (z młodziutkim Brosnanem, super serial!)

Dr. House!

przebija wszystko :)

Popieram :)

Ogladam powtórki pierwszej serii na TVP2 i drugą serię na AXN ;)

Ha ja juz wszystkie sezony obejrzałam i z niecierpliwoscia oczekuje wrzesnie i poczatku sezonu 5-tego :wink:

ps. a jak mi sie cholernie aktor grajacy Dr. H podoba - eeehhh :)

Ostatnio na BBC "Co ludzie powiedzą" z rozkoszną Hiacyntą :p

oo!!! WIEWIÓRKA!!!!!! :o :o :o

:lol: :lol: :lol:

kojarzysz? :wink:

Ja kojarzę wszystko co z Hiacyntą związane :D

Żałuję tylko, że nie kupowałam sobie płyt dvd z serialem, gdy były przyczepiane do jakiejś gazety :x

:p :p :p

Mam wszystkie. 8)

Mój hicior. :D

Jak chcesz, to odezwij się na PW, coś wymyślimy. :wink:

• 2 months później...

Jestem zajadłą oglądaczką wielu seriali. :D

Ubóstwiam porucznika Columbo, panią Columbo i ich basetta :D , nie wyobrażam sobie życia bez hasła "I want believe", muzyki z Twean Peaks i naiwnego idealizmu z Enterprise. Laa całe kochałam się w Kojaku mimo że był łysy i wieku mojego ojca :wink: a jako nastolatka nosiłam fryzurę jak Robin Hood 8)

Oglądam namiętnie zawsze kiedy mam okazję:

- "archiwum X" i "Star trek" :-)

- "Misteczko Twean Peaks" i "Przystanek Alaska"

- "Moonk" i "Kości"

- "Kryminalne zagadki Miami, Las Vegas, Nowego Jorku" i "Crime story"

- "Dr. Hous" i "Ostry dyżur"

- "Rodzina zastępcza" i "Szczenięce lata"

- "Kojak" i "Columbo"

-"Różowa pantera"(porucznik Clouseau) i " Żandarm" z Luisem de Funesem

- "Ally McBeal" i "Co ludzie powiedzą"

- "Allo, Allo" i "MASCH"

- "świat wg Bunndych"

- "Robin z Sherwood"

I nigdy nie wybaczyłam polskiej TV, że musiałam się wychowywać bez "Doktora Who"

:evil:

Kolejność bez znaczenia

M*A*S*H

Przystanek Alaska

Miasteczko Twean Peaks

Co ludzie powiedzą

Allo Allo

Duma i uprzedzenia (starsza, serialowa adaptacja książki w wersji zdaje się BBC- wg mnie rewelacja)

Alternatywy 4

Zmiennicy

I to są filmy, które mogę oglądać po wiele razy i nigdy mnie nie znudzą 8)

Są też seriale, które oglądam z przyjemnością, ale raczej jeden raz :wink: - ostatnio np. Dr House, kiedyś Ally McBill

• 5 weeks później...