Beithe 09.04.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 podeślę wieczorem, bo mam w formie papierowej, muszę przefotografować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 09.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 z gory baaaardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 23.04.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Przyjechały drzwi Wreszcie się będę mogła zamknąć w łazience Oczywiście klątwy drzwiowej ciąg dalszy, bo w drzwiach wejściowych panom trzasnęła szyba i co gorsza z trzech do wyboru musiała to być ta ze stałego naświetla, bez której nie da się zamontować całego zestawu. Drzwi wejściowe podpierają ścianę i czekają na zmiłowanie, a reszta w wersji "dom bez klamek" wygląda tak: http://supre.pl/ania/wioska/drzwi1.JPG http://supre.pl/ania/wioska/drzwi2.JPG Szybki miały być matowe dwustronnie, niestety nie było to wyraźnie napisane w specyfikacji i są jakie są... Chodzę dookoła tych drzwi od godziny i zastanawiam się - dobrze wybraliśmy fornir czy nie. Pierwotnie był pomysł na coś bardziej rudego, żeby pasowało do mebli, ale wszystkie forniry były za intensywne (gdzie, ach gdzie można kupić fornir mango??). Ostatecznie dobrałam najbardziej zbliżony do podłogi (chociaż miały być ciemniejsze), a teraz sama nie wiem... Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 się mi ten fornir podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 23.04.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Sam fornir mi też, ale jednak jest inny niż podłoga. A może się po prostu przyzwyczaiłam do nieodżałowanej zasłonki A i tak niedługo będę mogła robić za ekspozycję firm drzewnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.04.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witaj Beithe, mam nadzieję, że mogę się do Ciebie wprosić. Bardzo ładnie w Twoim "trudnym" domu. Śliczna łazienka z drewnianymi elementami, którą chętnie podpatrzę, jeśli nie masz nic przeciwko. A półokrągłą ścianką jestem zachwycona - kojarzy mi się zupełnie z architekturą wysp Greckich. Pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 23.04.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 ane3ka1 - witaj, wpraszaj się i podpatruj co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 25.04.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Jakby ktoś miał zbędne 28 000 to przyjmę i spożytkuję na: http://www.stereodesign.pl/_uploads/thumb/fl-superarchimoon_jpg_340_340_normal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Beithe - podgladam juz od jakiegoś czasu, dziś się ujawniam - pieknie u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 26.04.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam właścicielkę pięknego wnętrza i schodów, które chcę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.04.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 O mtko ależ mi miło się zrobiło, aż sie zarumieniłam... Dziękuje Beithe za przemiłe powitanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 29.04.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) Epopei drzwiowej ciąg dalszy. W oczekiwaniu na szybę przyjrzeliśmy się dokładniej tym kawałkom ościeżnicy, które widać na wcześniejszych zdjęciach na podłodze. A oto efekty rozwiązania problemu "rama jest dłuższa niż pasek forniru": http://supre.pl/ania/wioska/osc2.jpg http://supre.pl/ania/wioska/osc1.jpg Nie wiem co im do głowy strzeliło, bo reszta ofornirowana jest pięknie. Biedni panowie montażyści przyjechali z szybą i zabrali ościeżnicę do poprawy. Oczywiście po odbyciu standardowej rozmowy z wykonawcą pt. "Nie da się". A jutro mają być klamki Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez Beithe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 30.04.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Mam klamki, mam klamki http://supre.pl/ania/wioska/klamka3.JPG http://supre.pl/ania/wioska/klamka4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.05.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Piekne te klamki, Zdradz gdzie je Zakupiłaś, są srebrne czy tez złote bo patrząc na zdjęcia nie mam pewności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 01.05.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Klamka to Time firmy Domino, chociaż patrząc na zdjęcie w ich sklepie pewnie bym jej nie kupiła W naturze, jak widać po moich zdjęciach wcale nie jest taka obła. I cenę ma przyzwoitą. Zdjęcia robione przy sztucznym oświetleniu - naprawdę jest stalowo srebrna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 30.05.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 A ja wciąż czekam na poprawienie drzwi. Oj nie zrobię firmie reklamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Uwielbiamy takie firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 30.05.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Najbardziej wkurza mnie to, że jakość super, dopasowanie do wymagań klienta idealne - można nawet wysłać im przekrój płycin albo opaski i zrobią takie, jak się chce bez dopłaty, a przy tym wszystkim jakiś kretyn przyklei jedną rzecz nie tak jak trzeba i przez miesiąc nie można się doprosić jakiejkolwiek informacji, wrrrrr....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.05.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Beithe nie wiem czy Cię to pocieszy ale problemy reklamacyjne dotykają chyba wszystkich budujących:yes:. ja się szrapię już drugi rok z firmą od okien , coprawda o drobiazgi ale nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 31.05.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 przypadkiem weszłam do Twojej galerii i zostaję! bardzo ciekawe, niesztampowe miejsce tworzysz. będę podglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts