Mati112 14.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witam . Otrzymałem cennik za wykonanie poszczególnych prac remontowych i nie wiem czy to drogo czy nie. Prosze o pomoc z góry dziekuje.Oto Cennik:Malowanie 7 zł m2Gładź 20 zł m2hydraulika 70 zl m2 elektryka 30 zl m2panele 20 zł m2kafelki 45-50 zł m2 Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 14.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witam . Otrzymałem cennik za wykonanie poszczególnych prac remontowych i nie wiem czy to drogo czy nie. Prosze o pomoc z góry dziekuje. Oto Cennik: Malowanie 7 zł m2 Gładź 20 zł m2 hydraulika 70 zl m2 elektryka 30 zl m2 panele 20 zł m2 kafelki 45-50 zł m2 Pozdrawiam . Jak można hydraulikę przeliczyć na m2? Z elektryką to samo. Reszta brzmi normalnie, ale czy to drogo, czy tanio zależy od szczegółów. Panele wydają sie drogo bo to robota prosta i szybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mati112 14.02.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 sorka mój bład tam zamiast m2 ma byc pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 14.02.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią pod paroma warunkami, że podaż jaka lokalizacja cena gładzi mogła by być niższa ale pewno wliczone jest i gruntowanie, co do m2 za hudraulikę i elektrykę to albo Ty lub fachman popełniliście pomyłkę, być może gościu łapie się każdej pracy to krzyknoł ceny by pozyskać klijenta.Ogulnie ceny są okej.Pozdrawiam i powodzenia Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 14.02.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Gładź trochę drogo,ale jeśli gość robi dobrze to warto. Za panele liczy dużo. Tak ogólnie stawki do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterek63 16.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 zastanawiam sie na jakiej podstawie odnosicie sie do tych cen. zaden z was (najprawdopodobniej) nie widzial podłoża, czy malowanie na biało czy z odcięciami od kolorów i jesli tak to ile, jaka farba lateks czy emulsja akrylowa. cena kafli jesli posadzka to czy z cokołami jaki format plytek jak ulozone czym fugowane i tak dalej i tak dalej. jest tyle składowych ostatecznej ceny ze nie sposób odpowiedzieć na to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrborkowski 25.02.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 W tym temacie dobry fachowiec powinien widzieć robotę wtedy poda Panu cenęTaką że po wykonaniu roboty się już nie podniesie.Uzgadnianie ceny na odległość to można se o dupę rozbić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts