Anna Broc 14.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Zamierzam kupić ze 4 krzesła, podobają mi się tapicerka jasny beż i ciemne drewno. Obawiam się jednak że jasne siedzenie będzie trudno utrzymać w czystości, ciągle siada się na tym lub stawia coś. Mam jasnobeżowe podkładki - poduszki na obecne krzesła, widzę że dość szybko jest czymś poplamione i normalnie przybrudzone, jak to przy jedzeniu,ale to kosztowało po 5 zł w Ikei i latwo pierze sie. Jak jednak prać jasne obicia, krzesła w ofercie nie mają zdejmowanych obić. Nie chce zakładac pokrowców bo nie po to są ładne krzesła aby je zasłaniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babotek 14.02.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Najlepsze rozwiązanie to skóra naturalna bądź ekologiczna. Zawsze można przetrzeć odpowiednim preparatem i problem z głowy. Moje krzesła mają 2 lata i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts