marczea 04.02.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witam. My zamierzamy zbudować Berlin III z ''podwójnym'' garażem. Tak jak Ty, chcemy skrócić ścianę pomiędzy salonem a kuchnią, trochę innych poprzesuwać, przeznaczyć jeden pokój na górze na hol, zaadoptować przestrzeń nad garażem na pokoje... Zaintrygował nas pomysł ze zmianą układu schodów. Niestety w żaden sposób nie można obejżeć zdjęć, stąd nasza prośba: Czy możesz podeslać nam rzuty parteru i poddasza na [email protected] ??? Z góry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 16.06.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witam się u Ciebie:) Piękne wnętrza, jasne, czyste!!! Kuchnia powala mnie z nóg! Masz więcej fotek innych pomieszczeń? Naprawdę super. Moje klimaty!!!Czy na podłodze w kuchni masz płytkę imitującą drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 17.06.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Witam, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.Zarówno w kuchni jak i w salonie są panele imitujące drewno jednego producenta,( myślę, że mogą to być nawet te same które masz w holu u góry) tylko w dwóch kolorach po to by nie było żadnych widocznych łączeń. Postaram się jeszcze powklejać kilka fotek.A jaki masz beton nad schodami? Edytowane 17 Czerwca 2013 przez mirkapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 17.06.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. Zarówno w kuchni jak i w salonie są panele imitujące drewno jednego producenta,( myślę, że mogą to być nawet te same które masz w holu u góry) tylko w dwóch kolorach po to by nie było żadnych widocznych łączeń. Postaram się jeszcze powklejać kilka fotek. A jaki masz beton nad schodami? Hello!! Twoje panele wyglądają bardzo naturalnie, jak prawdziwa decha!!! Fajny pomysł z łączeniem. U mnie deska Deco Wood Mocca White trójwarstwowa. A Beton Oikos Cemento - tynk. Czekam na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 18.06.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 W weekend będziemy wieszać żyrandole i kinkiety to zrobie nowe fotki bez tych zwisających żarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 24.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Dlaczego nie mogę dostać się do Dziennika- pojawia się Błąd na stronie??? Tylko ja tak mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 28.06.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 puk puk... będziesz wklejać jakieś fotki:) ? udało się je zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 15.07.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 puk puk... będziesz wklejać jakieś fotki:) ? udało się je zrobić? wkleiłam kilka fotek zapraszam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielka_stopa 01.08.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Witam, Bardzo podoba mi się twoja kuchnia, napisz proszę gdzie kupiłaś te kinkiety, jestem nimi zachwycona Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 04.08.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam.Pięknie u Ciebie,kuchnia super szkoda że tak późno ją zobaczyłam.Całą reszta też w moim stylu,lekko.zwiewnie,przejrzyście,bez zbędnych ozdobników.Bardzo zaintrygowała mnie lampa wisząca-dmuchawiec ,też taką chcę!!! Proszę zdradź mi co to? ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 06.09.2013 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 adinu dziękuję lampa z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkapki 06.09.2013 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 wielka_stopo jeśli chodzi o kinkiety typu pochodnia to są massive, a te nad oknami to Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts