Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Montreal II mirkapki

Recommended Posts

Witam. My zamierzamy zbudować Berlin III z ''podwójnym'' garażem. Tak jak Ty, chcemy skrócić ścianę pomiędzy salonem a kuchnią, trochę innych poprzesuwać, przeznaczyć jeden pokój na górze na hol, zaadoptować przestrzeń nad garażem na pokoje... Zaintrygował nas pomysł ze zmianą układu schodów. Niestety w żaden sposób nie można obejżeć zdjęć, stąd nasza prośba: Czy możesz podeslać nam rzuty parteru i poddasza na [email protected] ??? Z góry dziękujemy :)

• 1 year później...

Witam, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.

Zarówno w kuchni jak i w salonie są panele imitujące drewno jednego producenta,( myślę, że mogą to być nawet te same które masz w holu u góry) tylko w dwóch kolorach po to by nie było żadnych widocznych łączeń. Postaram się jeszcze powklejać kilka fotek.

A jaki masz beton nad schodami?

Edytowane przez mirkapki

Witam, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.

Zarówno w kuchni jak i w salonie są panele imitujące drewno jednego producenta,( myślę, że mogą to być nawet te same które masz w holu u góry) tylko w dwóch kolorach po to by nie było żadnych widocznych łączeń. Postaram się jeszcze powklejać kilka fotek.

A jaki masz beton nad schodami?

Hello!!:) Twoje panele wyglądają bardzo naturalnie, jak prawdziwa decha!!! Fajny pomysł z łączeniem. U mnie deska Deco Wood Mocca White trójwarstwowa. A Beton Oikos Cemento - tynk.

Czekam na fotki:) :popcorn:

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...