Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Afera hazardowa przykrywką MEGA AFERY i zdrady narodowej !

K160

Recommended Posts

Gość Pepeg z Gumy
Pkp to na naszych oczach doprowadzają do ruiny potem za grosze to sprzedadzą . Czemu tak wszystko sprzedają? i gdzie ta kasa trafia?

Żydzi i masoni wraz z niemieckimi cyklistami ją zabierają, po czym rozdają swoim.

A kasa trafia do szwajcarskich banków.

Jesteś bardzo spostrzegawczy.

Nadaję Ci imię "Jaszczomb"

Pkp to na naszych oczach doprowadzają do ruiny potem za grosze to sprzedadzą . Czemu tak wszystko sprzedają? i gdzie ta kasa trafia?

Żydzi i masoni wraz z niemieckimi cyklistami ją zabierają, po czym rozdają swoim.

A kasa trafia do szwajcarskich banków.

Jesteś bardzo spostrzegawczy.

Nadaję Ci imię "Jaszczomb"

A gdzież tam sposzczegawczy. Jeno te cyklisty niemieckie, to mię się skojarzyły zara z temi, co to ich familie są na takiej jednej drogiej płycie CD, co to se Angela fundnęła za nie swoją kasę. A ta płyta to ponoć ze Szwajcaryji, no tom tak i napisałem.

Pepeg z Gumy napisał :

dzisiaj w Onet :

Ofensywa masonerii w UE; "brońmy laickości"

Europejska masoneria szykuje się do zwarcia szeregów w obronie wartości laickich oraz rozdziału Kościoła od państwa w Unii Europejskiej - pisze belgijski liberalny dziennik "Le Soir".

Trzeba, aby różne obrządki masońskie wzięły się do polityki w dobrym tego słowa znaczeniu (...) informowały o laickości i ogłaszały swoją niezgodę na taką czy inną decyzję rządową albo europejską - tłumaczy w wywiadzie były wielki mistrz Wielkiego Wschodu Francji Jean-Michel Quillardet. Wyraził nadzieję na powstanie w przyszłości w Brukseli rodzaju przedstawicielstwa europejskiej masonerii i ruchów wolnomyślicielskich. - Politycznie to możliwe, finansowo - mniej. Mamy o wiele mniej środków finansowych niż Kościoły - ubolewał.

Pepeg z Gumy o tych żydach i masonach to pisałes poważnie czy Ci się

tylko jak to mówia jak głup..mu trafiło ?

Gość Pepeg z Gumy

Pepeg z Gumy o tych żydach i masonach to pisałes poważnie czy Ci się

tylko jak to mówia jak głup..mu trafiło ?

Zawsze piszę poważnie.

Śmiertelnie poważny jestem zwłaszcza w obliczu każdej spiskowej teorii dziejów.

Jak mawia klasyk:" to jest na mojej krótkiej liście i w szerokim kręgu podejrzeń"

W sumie mój mi nie wyszedł ...za bardzo się rozciągnął i musiałem dosztukować tło u góry. Twój jest elegancki ... mam mniej postów .... nie mam żadnych racjonalnych argumentów ....z tego wynika, że TY MUSISZ ZMIENIĆ SWÓJ AVATAR :evil: ARGHHhhhhh

Ty tak na poważnie? Z tym artykułem z pierwszego postu też?