Gość Pepeg z Gumy 17.02.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Pkp to na naszych oczach doprowadzają do ruiny potem za grosze to sprzedadzą . Czemu tak wszystko sprzedają? i gdzie ta kasa trafia? Żydzi i masoni wraz z niemieckimi cyklistami ją zabierają, po czym rozdają swoim. A kasa trafia do szwajcarskich banków. Jesteś bardzo spostrzegawczy. Nadaję Ci imię "Jaszczomb" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Pkp to na naszych oczach doprowadzają do ruiny potem za grosze to sprzedadzą . Czemu tak wszystko sprzedają? i gdzie ta kasa trafia? Żydzi i masoni wraz z niemieckimi cyklistami ją zabierają, po czym rozdają swoim. A kasa trafia do szwajcarskich banków. Jesteś bardzo spostrzegawczy. Nadaję Ci imię "Jaszczomb" A gdzież tam sposzczegawczy. Jeno te cyklisty niemieckie, to mię się skojarzyły zara z temi, co to ich familie są na takiej jednej drogiej płycie CD, co to se Angela fundnęła za nie swoją kasę. A ta płyta to ponoć ze Szwajcaryji, no tom tak i napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 17.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Pepeg z Gumy napisał : Żydzi i masoni wraz z niemieckimi cyklistami ją zabierają, po czym rozdają swoim. dzisiaj w Onet : Ofensywa masonerii w UE; "brońmy laickości" Europejska masoneria szykuje się do zwarcia szeregów w obronie wartości laickich oraz rozdziału Kościoła od państwa w Unii Europejskiej - pisze belgijski liberalny dziennik "Le Soir". Trzeba, aby różne obrządki masońskie wzięły się do polityki w dobrym tego słowa znaczeniu (...) informowały o laickości i ogłaszały swoją niezgodę na taką czy inną decyzję rządową albo europejską - tłumaczy w wywiadzie były wielki mistrz Wielkiego Wschodu Francji Jean-Michel Quillardet. Wyraził nadzieję na powstanie w przyszłości w Brukseli rodzaju przedstawicielstwa europejskiej masonerii i ruchów wolnomyślicielskich. - Politycznie to możliwe, finansowo - mniej. Mamy o wiele mniej środków finansowych niż Kościoły - ubolewał. Pepeg z Gumy o tych żydach i masonach to pisałes poważnie czy Ci się tylko jak to mówia jak głup..mu trafiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 18.02.2010 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Zaden Prawdziwy Polak sie nie wypowiedzial a ja wymyslilem: trzeba dac koncesje na eksploatacje Ojcu Dyrektorowi. On juz ma doswiadczenie w pracach gorniczych.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.02.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Pepeg z Gumy o tych żydach i masonach to pisałes poważnie czy Ci się tylko jak to mówia jak głup..mu trafiło ? Zawsze piszę poważnie. Śmiertelnie poważny jestem zwłaszcza w obliczu każdej spiskowej teorii dziejów. Jak mawia klasyk:" to jest na mojej krótkiej liście i w szerokim kręgu podejrzeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.02.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Pepegu, a dlaczego ludzie modlą się: " ... i owoc żywota naszego je ZUS." Tutaj to dopiero jest przekręt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.02.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Zaprawdę powiadam Ci Synu, ...że masz rację.Nie dość ,że przekręt, to jeszcze w majestacie tzw prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.02.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Żydzi i masoni wraz z niemieckimi cyklistami ją zabierają, po czym rozdają swoim. Nieeedoooobrzee... Oni tez w to umoczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.02.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Biada nam, oj biada!A jeszcze Redakcja zbanowała Wyrocznię.Jak amerykańska Kasandra swe złote myśli po dziadku socjaliście, przeleje teraz na Forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.02.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Pewnie przeleje w co inne Mysl ujdzie calo, ze sparafrazuje wieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 19.02.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 W sumie mój mi nie wyszedł ...za bardzo się rozciągnął i musiałem dosztukować tło u góry. Twój jest elegancki ... mam mniej postów .... nie mam żadnych racjonalnych argumentów ....z tego wynika, że TY MUSISZ ZMIENIĆ SWÓJ AVATAR ARGHHhhhhh Ty tak na poważnie? Z tym artykułem z pierwszego postu też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K160 19.02.2010 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Nie , nie poważnie , a o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.02.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Biada nam, oj biada! A jeszcze Redakcja zbanowała Wyrocznię. Jak amerykańska Kasandra swe złote myśli po dziadku socjaliście, przeleje teraz na Forum ? ... może przeleje "przelewem" przez doopę Maryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts