kasander 15.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam obojetnie jaki producent wazne jest DL 35,40lub 45 im mniejsze DL tym wata jest bardziej zbita.I to niewszystko sama wata to dopiero poczatek,bardzo waznym elemetem jest folia i specialne masy uszczelniajace na mury do kturych folia zostanie przyklejona,podwujna izolacja to totalna lipa,lepiej nadbic krokwie i dac wate w jednym kawalku, jezeli krokwia ma np.17cm to nadbijamy ja do 23 to zalezy jaka wate mamy ,ja mam na mysli 200mm te 3 cm to cyrkulacja powietrza wata niepowinna dotykac dachu,lepiej jezeli dach jest deskowany.ale to lata praktyki ja robie to 16 lat,ale jeszcze wiele innych czynnikow wplywa na dobre docieplenie dachu.gdy ocieplicie dach zamowcie sobie goscia z kamera termoizolacyjna i zobaczycie efekty waszej pracy .nieocieplajcie samemu bo szkoda kasy i wlozonej pracy.Ta kamera termowizyjna to super sprawa pokaze na zdieciach gdzie ucieka cieplo kazda najmniejsza szczelinka w dachu w oknach drzwi iiiiiii WARTO zrobic taki pomiar DZIEKI narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 15.02.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ale o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 15.02.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ale o co chodzi ? To chyba reklama kamery termoizolacyjnej i jakiejś podstawowej szkoły wieczorowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.02.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ale o co chodzi ? to prowokacja nie daj się wciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.02.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ale o co chodzi ? To chyba reklama kamery termoizolacyjnej i jakiejś podstawowej szkoły wieczorowej. albo rozpaczliwe wołanie o korki z polaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 15.02.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ale o co chodzi ? O to : .nieocieplajcie samemu dajcie zarobić innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 15.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 a Ty, Drogi hesie tylko o kapuście może intencje Autora są bardziej szczytne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 15.02.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 A może ktoś ma propozycję na rozszyfrowanie skrótu DL 35? Im mniejsze tym wata bardziej zbita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 15.02.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Niech zgadnę :- sprzedaje watę- ociepla watą- robi pomiary kamera termoizolacyjna- robi pomiary kamerą termowizyjną Wszystko naraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7tonik 15.02.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Jak widać nawet taki bełkot może wywołać zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikita1 16.02.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A może ktoś ma propozycję na rozszyfrowanie skrótu DL 35? Im mniejsze tym wata bardziej zbita. Widziałem dl.35 kiedyś na jednym filmie z czarnoskórym aktorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 16.02.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ja kaca leczę na innym forum. (żart taki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts