Green88 15.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam, chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o tych 2 tkaninach (z naciskiem na tę drugą). Szukałem, ale nic nie znalazłem, więc pozwoliłem sobie poruszyć ten wątek. Być może rozmowy na temat alcantary były, ale nie znalazłem nic o carabu. Byłem dziś w salonie, bo rozglądam się za kanapą i dotychczas miała ona być obita alcantarą. Zapoznano Mnie z katalogiem oraz z próbkami (carabu) i powiem, że chyba zmienię zdanie. Bardzo fajnie wygląda. Podobno lepsza w utrzymaniu, lepiej się z niej zmywa różne rzeczy etc. Czy ktoś posiada jakichś wypoczynek w tym materiale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrsmoonx 13.03.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Od około miesiąca używam sofy obitej materiałem carabu - kolor kawa z mlekiem. Na razie jestem zadowolona, materiał wygląda na b. trwały, a przy tym jest miły w dotyku. Co prawda nic jeszcze nie rozlałam, ani specjalnie go nie brudziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts