BozenaEwa 15.02.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam, Nzywam sie Bozena i postanowilam w koncu zaczac pisac dziennik budowy, a zwlekalam z nim jakies chyba dwa latka:). Dlugo by pisac ale nasze (czyli moje i meza mego) miejsce na ziemi troszke czesto sie zmienia. Tak czy siak w koncu postanowilismy wybudowac nasz domek niedaleko Zarowa(dolnoslaskie). Duzo waznych decyzji w naszym zyciu podejmujemy szybko, wiec jak przystalo na nas i ta decyzja o kupnie dzialki byla spontaniczna i co smieszniejsze kupilismy ja bedac praktycznie 1300 km od docelowego miejsca... Tak, tak, wiem.... kupienie dzialki widzac ja tylko na zdjeciach to nie jest najlepszy pomysl. No ale coz, stalo sie I tak wlasnie w maju zakupilismy dzialeczke i do tej pory trwaly wszelkie formalnosci, czyli zalatwianie pozwolenia na budowe. Ostatecznie papierek mamy w reku i zamierzamy w tym tygodniu zlozyc podanie o kredyt Ach, zapomnialam o najwazniejszym, budujemy domek wedlug projektu Azalia z Horyzontu. Hmmmm, to chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Gratuluję pozwolenia na budowę. I kibicuję http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Naśmiecimy w dzienniczku? Siostra łosobista produkuj komenty , będziemy kawkę popijać , a że ,asz fazę kabaretową to rozweselisz nasze gronko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 17.02.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 A smieccie sobie, a co . Wczoraj zlozylismy czesc papierow o kredyt. Mial to byc komplet ale niestety jak zawsze w zyciu wyszlo,ze czegos brakuje, wiec zbieramy nadal papierki, papiery, papiereczki i papierzyska . Ale za to bylismy pomarzyc sobie w IKEI . I tak oto calusia nocke snila mi sie kuchnia, oj dzialo sie dzialo w moim snie, wszystko tak jak trzeba . Ach, zapomnialm chyba dodac,ze kuchnia to krolestwo mojego meza nie moje (jest szefem kuchni), ale to ja mma glowna wizje na to jego krolestwo . Ach, te marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.02.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 To wrzuć jakies wizje, inspiracje. Zobaczymy co Cię kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 18.02.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Spokojnie wstawie jak naniose na komputer, bo poki co to mam to w glowie i na papierze troszke, ale czuje ,ze dluga droga do urzeczywistnienia tych marzen Poza tym nie wiem co sie dzieje,ale brakuje mi czasu... Ale fajnie jest jak brakuje czasu na wysiadywanie na kompie, podoba mi sie ten stan, byle tak dalej, byle zdrowie i praca byla,a reszta juz bedzie jakos szla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 22.02.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dzis udalo sie zlozyc reszte papierkow dotyczacych kredytu. Teraz mamy czekac do 10 dzionkow na decyzje. Bedziemy czekac, a coz innego mamy do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 25.02.2010 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 No i dupa,ze tak brzydko powiem. Dostalismy odmowe kredytu... Nic wiecej nie bede pisac. Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 25.02.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Nie jeden bank w tym kraju - głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 28.02.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Nie jeden bank w tym kraju - głowa do góry! wiem,wiem... Ale jak to sie mowi do trzech razy sztuka. juz nic nie planuje,zadnej kuchni, zadnej lazienki. Co ma byc to bedzie. Poki co zawieszam pisanie do momentu otrzymania lub nie otrzymania kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniuta81 28.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Skontaktujcie się z doradcą kredytowym. To nic nie kosztuje. Powie Wam czy macie szanse na kredyt, jeśli tak to w jakim banku lub (czego nie życzę) pozbawi złudzeń o kredycie. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 14.04.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Dostaliśmy kredyt, tzn.: jest decyzja, kompletujemy jeszcze papierki. Decyzja jest juz od przeddzień tej strasznej tragedii, ale człowiek nie miał siły ani ochoty się cieszyć z tego kredytu. Nadal nie jest to radość właściwa ale trzeba w tym wszystkim iść do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.04.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 No,to teraz tylko ślub z bankiem i do roboty:Dproponuję założyć komenty co by bałaganu w dzienniczku nie byłoPozdrawiam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 25.04.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) No i stało się . 20 kwietnia podpisaliśmy ślub z bankiem uffffffffffffff, tyle papierów, nie cierpię tego, ale ważne że już z głowy. Robotki się już zaczęły na działce, takie przynajmniej mamy relacje, ponieważ znajdujemy się od naszej budowy jakieś 230 km, więc niestey nie jesteśmy w stanie doglądać jej tak jakbysmy chcieli. Ale w sumie skoro kupiliśmy działkę na odległośc to i budować można może też na odległość Pożyjemy, zobaczymy Ps.: nadal nie umiem wstawiać zdjęć i otworzyć wątka na komentarze, albo raczej nie mam cierpliwości do tego i czasu chyba Edytowane 25 Kwietnia 2010 przez BozenaEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.04.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czy to znaczy, że póki co można pisać tutaj?Bo ja bym kibicować chciała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 26.04.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czy to znaczy, że póki co można pisać tutaj? Bo ja bym kibicować chciała;) A nie ma sprawy, kazdy kibic na miare zlota. Mam nadzieje, ze predzej czy pozniej dojde jak to wszystko tu dziala. Widze,ze u Ciebie juz domek w gore rosnie, gratuluje i trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Nooo musi rosnąć, bo ta druga połowa z mariażu z konieczności (czyt. BPH) rządzi twardą ręką i mówi, że nie da kasy jak nie będzie efektów w postaci murów na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 29.04.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 no i zaczęło się, coś tam się robi na naszej działeczce, niby do jutra mają być wylane ławy, więc jak pojedziemy na weekend to będzie co oglądać. Jakoś tak na odległość nie czuje się tego całego budowania, ale mam nadzieje,że niedługo to poczuje , pewnie wtedy jak będziemy musieli spłacać kredycik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 30.04.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) http://lh6.ggpht.com/_nsJXnsvbEpM/S9rinxFwQmI/AAAAAAAAABg/uCIeT5GzZLg/Obraz%20170.jpg nie wiem czy coś widać, ale niby robie wszystko tak jak trzeba a obrazków brak ;(, albo ja jestem ciemna albo cos jest do ..... Edytowane 8 Maja 2010 przez BozenaEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 08.05.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Próba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts