frykow 15.02.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ha! Mam nasiona pelargonii i werbeny. Na jednej z nich jest napisane: Rozstawa 15x20cm - mam to rozumieć, że wkładam po jednym nasionku, w takich odstępach jak podano? Wymaga pikowania - czy to znaczy, że jak mi wykiełkują rośliny, to muszę je przesadzać? Te kwiaty mają być w doniczkach, czy nie mogę więc ich siać od razu w docelowym pojemniku? Wybaczcie laikowi i pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 15.02.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 He he, chyba wiem rozstawa - dopiero przy pikowaniu, docelowa! Siejesz z reki jak popadnie, a jak roslinki podrosna przesadzasz na miejsce docelowe w podanej rozstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts