Gość M@riusz_Radom 15.02.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ty tak lubisz białe szaleństwa .... Przyjedz moja droga to pomożesz odśnieżać , pliiiisssssssss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 15.02.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Fi... nie znasz przyjemniejszych sposobów na spędzanie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Mariuszku ...... Słońce moje ...... nigdy w życiu ....... mając w pamięci wątek i Twoje słowa o leśniczym , siekierze i "załatwieniu sprawy za flaszkę" .... za bardzo się Ciebie bojam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.02.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 To chociaż przyjedź i powiedz mojej staruszce, że wywalanie śniegu to nie jest to co tygryski lubią najbardziej ..... Plissssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.02.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Fi... nie znasz przyjemniejszych sposobów na spędzanie czasu Znam, ale barek pusty bo wczoraj sąsiedzi przyszli i troszkę nam się przeciągnęło spotkanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 kurde ..... u mnie też warka wyjszła..... wińsko zostało ...... trudno .... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ..... to zdrowie .... Mariusz .... kurrrrde .... nie moge Jej tego powiedzieć , bo byłabym nieuczciwa .... Ty myślisz , ze co mój małż robił wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Wiem, czytałem, sadystka jesteś !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 e tam sadystka ..... to pierwszy raz ..... ostatnio ja naginałam przy odśnieżaniu ponadto jak napada białego g..... a nikomu sie na dwór wyjść nie chce odśnieżyć wieczorem to rano każdy odśnieża swój własny osobisty pasek na podjeździe .... ino coby wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Taaa to odśnieżanie podjazdów to potrafi być dobijające .. Trzeba się zbroić bo wróg tylko czeka aby zająć moje miejsce ... http://www.lubin.pl/files/newsphotos/668c39473652ab646fd0814cfcd934a7.jpg A co do odśnieżania Twojego paska to ja ... jakby co .... z tym wjeżdżaniem ... < bije się po łapach i wyzywam od zbereźnych prosiaków > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ... < bije się po łapach i wyzywam od zbereźnych prosiaków > no prosze jaki grzeczny i wychowany ..... a niektórzy mówią, że z Ciebie to zwykłe prosię .... a fe, kłamcy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 15.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 No nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 jak nie jak tak ..... przyjedź w sobotę na nartki w wiadome miejsce to mogę Twojej kobicie nawet na piśmie dać, coby nie kazała Ci odśnieżać.... wiesz - neutralne miejsce , przy wejściu przeszukamy czy za paskiem siekierki nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 jaka cisza nastała ..... rozważa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 16.02.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Się wtrące. Przejdzcie na priwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.02.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 a cos Ty ... to był jednorazowy zryw ... pewnie Mariuszowi żal głeboki doskwierał że borok odsnieżać musi .... i chciał sie tym podzielić na forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.02.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Nic z tych rzeczy .. A PW konieczne nie jest - jak ktoś ma chęć dołączyć się do akcji odśnieżania to zapraszam do wpisów PS: Narty to nie dla mnie - ze sportów zimowych to ja tylko uprawiam brnięcie w śniegu na odcinku - garaż - dom, dom - garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.02.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ja mam slicznie odsnieżone ... mam nadzieje, że opadów na razie więcej nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.02.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A PW konieczne nie jest - jak ktoś ma chęć dołączyć się do akcji odśnieżania to zapraszam do wpisów .... barek pusty bo wczoraj sąsiedzi przyszli i troszkę nam się przeciągnęło spotkanie .... Nie prędzej, nim zapasy uzupełnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A co mi tam, wpisze sie, aby Was Ponury gdzieś w zakładke nie przeniósł Oczekuję za to kawałek uzupełnionego barku, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Odwilż idzie ..... Dziś mi spadł śnieg z dachu ... a tak miałem już pięknie odśnieżone .... Pi......tole nie odśnieżam - nie zamierzam zmagać się z czymś, co natura zrobi sama - i za darmo P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts