Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Daaaaaaaaaaggggaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

Gość M@riusz_Radom

Recommended Posts

kurde ..... u mnie też warka wyjszła..... wińsko zostało ......

trudno .... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ..... to zdrowie .... :D

Mariusz .... kurrrrde .... nie moge Jej tego powiedzieć , bo byłabym nieuczciwa .... Ty myślisz , ze co mój małż robił wczoraj? :roll: :wink: :lol:

e tam sadystka ..... to pierwszy raz .....

ostatnio ja naginałam przy odśnieżaniu :roll:

ponadto jak napada białego g..... a nikomu sie na dwór wyjść nie chce odśnieżyć wieczorem to rano każdy odśnieża swój własny osobisty pasek na podjeździe .... ino coby wyjechać :lol:

Gość M@riusz_Radom

Taaa to odśnieżanie podjazdów to potrafi być dobijające .. Trzeba się zbroić bo wróg tylko czeka aby zająć moje miejsce ...

http://www.lubin.pl/files/newsphotos/668c39473652ab646fd0814cfcd934a7.jpg

A co do odśnieżania Twojego paska ;) to ja ... jakby co .... z tym wjeżdżaniem ... < bije się po łapach i wyzywam od zbereźnych prosiaków > ;)

jak nie jak tak ..... :p

przyjedź w sobotę na nartki w wiadome miejsce to mogę Twojej kobicie nawet na piśmie dać, coby nie kazała Ci odśnieżać.... :p :D

wiesz - neutralne miejsce , przy wejściu przeszukamy czy za paskiem siekierki nie ma .... :wink: :lol:

Gość M@riusz_Radom

Nic z tych rzeczy ..

A PW konieczne nie jest - jak ktoś ma chęć dołączyć się do akcji odśnieżania to zapraszam do wpisów :)

PS: Narty to nie dla mnie - ze sportów zimowych to ja tylko uprawiam brnięcie w śniegu na odcinku - garaż - dom, dom - garaż :D

A PW konieczne nie jest - jak ktoś ma chęć dołączyć się do akcji odśnieżania to zapraszam do wpisów :)

.... barek pusty bo wczoraj sąsiedzi przyszli i troszkę nam się przeciągnęło spotkanie .... ;)

Nie prędzej, nim zapasy uzupełnisz :wink:

Gość M@riusz_Radom

Odwilż idzie ..... Dziś mi spadł śnieg z dachu ... a tak miałem już pięknie odśnieżone .... Pi......tole nie odśnieżam - nie zamierzam zmagać się z czymś, co natura zrobi sama - i za darmo ;)

P