Andrzej Plich 22.01.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Czesc:)Szukam kogos, kto mieszka juz w domu zbudowanym w systemie Praefa!Chetnie dowiem sie, chyba nie tylko ja, jak jest faktycznie, czy to co pisza w folderach rekalmowych jest prawda. Naczytalem sie o tym systemie na forum , juz mnie glowa boli. Natomiast nie znalazlem zadnych opini uzytkownikow takich domow. Wczoraj na Budmie pani mnie zapewniala, ze sporo ludzi juz mieszka. Moze ktos z wielkopolski zgodzi sie ,zebym obejrzal jego chalupke?pomozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość banzaj 5 22.01.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 ja jeszcze nie , ale sciany już stoją i myślę ,że za dwa miesiące będę miał z wszystkim koniec . Zapraszam do Puszczykowa.Czytaj moje postyPozdrawiamBanzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 22.01.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 U mnie wykańczanie potrwa pewnie do czerwca... Potem zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 ... Naczytalem sie o tym systemie na forum , juz mnie glowa boli. Natomiast nie znalazlem zadnych opini uzytkownikow takich domow. Ciekawe, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 ja jeszcze nie , ale sciany już stoją i myślę ,że za dwa miesiące będę miał z wszystkim koniec . Zapraszam do Puszczykowa. Czytaj moje posty Pozdrawiam Banzaj Czesc:) Czytam, czytam i nic nie wiem. Jestem na poczatku, dzis odebralem bardzo wstepny projekt chalupki, no ale, wlasnie, teraz trzeba by sie zdecydowac na technologie. Banzaj , chetnie bym zerknal choc na sciany, to co widzialem na Budmie do mnie nie przemawia. Z Leszna to nie tak daleko. Jesli nie masz nic naprzeciw, napisz na privie, przyjade Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts