e-go 18.02.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 klamki doszły błyskawicznie i zgodnie z obietnicą zamieszczam ich zdjęcia; jak się bedę użytkowały - zobaczymy, ale już widzę, że trzeba je będzie polerować niestety nie będą "bezobsługowe" wyglądają całkiem, całkiem a co do polerowania, to po prostu zakażesz domownikom dotykania ich bez rękawiczek ja kazałam fruwac po domu, po położeniu podłogi ale jakos nikt mnie nie chce słuchać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 18.02.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Edak - już po czasie ale chciałam napisać, że ja mam bardzo podobną klamkę do tej drugiej (w wersji satynowanej) i właśnie ten model drzwi (jeśli to Toledo) . Drzwi z tą klamką wyglądają świetnie i nowocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 18.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 temat zamknięty ale wybór do tych drzwi była klamka numer dwa - jednak nie patrzy sie na samą klamkę lecz jakie mamy wnętrze mieszkania czy jest to w nowoczesnym kanciatym stylu czy też mieszanym -ale to kazdego opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia1001 20.02.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Rozumiem że można mieć rozterkę z wyborem drzwi, tapet czy mebli ale tyle zamieszania o klamkę zwykłą klamkę do drzwi nie różniącą się stylem a jedynie drobnym detalem hmm... prosta czy wygięta w banana? litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 20.02.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 też tak sobie czasem myślę o sobie "litości" po tym jak spędzam godzinę w markecie budowalanym przy wybieraniu fug i dwa dni na wybieraniu lampek halogenowych ja już taka jestem, niestety, nie potrafie kupić pierwszej rzeczy, która mi się bardzo podoba, tylko muszę zobaczyć jeszcze sto innych... a w efekcie, z reguły, wracam do pierwszego wyboru ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 20.02.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Rozumiem że można mieć rozterkę z wyborem drzwi, tapet czy mebli ale tyle zamieszania o klamkę zwykłą klamkę do drzwi nie różniącą się stylem a jedynie drobnym detalem hmm... prosta czy wygięta w banana? litości diabeł tkwi w szczegółach... więc klamki są również bardzo ważne. PS. Ja wybrałabym tą drugą i właśnie ją kupię. Dzięki za linka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia1001 20.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Tak tylko takie zapytanie na forum kto jaką klamkę by wybrał jest jeszcze gorsze - dopiero robi burzę mózgu. Po co się zadręczać z powodu zwykłej klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts