jodas 16.02.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mam pytanie czy warto włożyć styropian miedzy nadproża okienne typu L ??czy cały środek lać betonem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 16.02.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mam pytanie czy warto włożyć styropian miedzy nadproża okienne typu L ?? czy cały środek lać betonem !!!! Beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 26.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 OCIEPLENIE bo ci się mostek zrobi a nawet MOST termiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jodas 27.02.2010 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 OCIEPLENIE bo ci się mostek zrobi a nawet MOST termiczny hmm myślałem o tym ale czy to nie będzie w jakimś stopniu osłabione jak nie wleje betonu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 27.02.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 OCIEPLENIE bo ci się mostek zrobi a nawet MOST termiczny hmm myślałem o tym ale czy to nie będzie w jakimś stopniu osłabione jak nie wleje betonu !! Zrób najlepiej rysunek, lub też podaj jaki rodzaj ściany, jaka gruba, ile tych elek. Bo ja to odniosłem do ściany 1W, która nie będzie ocieplana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jodas 27.02.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 OCIEPLENIE bo ci się mostek zrobi a nawet MOST termiczny hmm myślałem o tym ale czy to nie będzie w jakimś stopniu osłabione jak nie wleje betonu !! Zrób najlepiej rysunek, lub też podaj jaki rodzaj ściany, jaka gruba, ile tych elek. Bo ja to odniosłem do ściany 1W, która nie będzie ocieplana. Roben 24cm dwie L !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 27.02.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Roben 24cm dwie L !! i jezeli na zewnątrz styropian to możesz to zalać betonem najlepiej na bazie perlitu lub keramzytu. Lub też normalnym betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jodas 27.02.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Roben 24cm dwie L !! i jezeli na zewnątrz styropian to możesz to zalać betonem najlepiej na bazie perlitu lub keramzytu. Lub też normalnym betonem W takim razie wszelkie wątpliwości zostały rozwiane !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts