gocha1201 16.02.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam serdecznie ,jestem nowym użytkownikiem na tym forum,więc proszę wybaczyć, jeśli coś będzie nie tak , jak nalezy, . Zmierzając do sedna ,mam pytanie następujące ,Posiadacz działki rolno zagrodowej [,na której stoi już dom,lecz jest w kiepskim stanie], chce postawić na niej domek holenderski.działka 3000 m2.Co musi zrobić, aby wszystko było zgodne z przepisami,Czy musi to gdzieś w urzędzie zgłosić, i jaka może być wielkość domku holenderskiego. Do domu i jest doprowadzony prąd i woda. Nie ma planu zagospodarowania. choć nie wiem, czy to ma znaczenie w tym wypadku.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 16.02.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dobra rada bo cię zjedzą stare wygi przeczytaj co masz pod nickiem WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi A tu masz odpowiedzi. http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=domek+holenderski+pozwolenie&lr=&aq=5&oq=domek+h&fp=ed81d5db1d49721d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gocha1201 19.02.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Większość przeczytałam i mam pytanie następujące,czy na tej działce moge postawić na zgłoszenie domek holenderski lub drewniany do 25 m2 ,czy do 35, i czy musi to byc parterowy domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 22.02.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts