Marcin25 16.02.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Hej. Może mi pomożecie. Szukam już dłuższy czas pościeli. Nic konkretnego nie znalazłem. Nie jestem osobą, która przemierza centra handlowe. Zainteresowany jestem linkiem do jakiegoś fajnego sklepu internetowego, z bogatą ofertą. Z góry dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 16.02.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 googla nie posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej25 17.02.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Google dobra rzecz , ale rozumiem kolegę, że chce pozyskać jakieś info ze sprawdzonego miejsca. Osobiście polecam http://poscielowo.pl/. Sklep posiada ciekawą ofertę a do tego ceny sa przystępne. Dodatkowo jakość jest naprawdę wysoka. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2010 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No prosze, jest pytanie - jest odpowiedz. A nicki obydwaj jak bracia maja. Blizniacy w dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin25 26.02.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Fakt, ciekawy zbieg okoliczności:) Może mam jakiegoś bliźniaka, ale nic mi o nim nie wiadomo:D Musze się pochwalić bo jestem świeżo po zakupach na http://www.poscielowo.pl/ i chciałbym podziękować 'bliźniakowi' Andrzejowi za polecenie w/w sklepu:) Rzetelna obsługa, zaś pościel miła i przyjemna w dotyku czyli to co ważne i istotne zostało spełnione. Polecam wszystkim:) Pozdrawiam! w szczególności bliźniaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts