magdziula 16.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witajcie, właśnie wymyśliłam sobie by na moje wysokie salonowe okna zamontować sobie zwijane rolety. I pojawił się problem jakiego się nie spodziewałam tzn nikt z producentów do jakich dotarłam nie chce mi zrobić tak wysokich rolet Wymiar samej szyby to 247x77 cm czyli roleta musiałaby być jeszcze ciut dłuższa. Czy ktoś z Forumowiczów miał taki sam problem i udało się go jakoś rozwiązać? Może znacie jakieś firmy robiące tak długie rolety? Pozdrawiam i będę wdzięczna za wszelkie namiary i pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.02.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 magdziula, na stronie firmy heroal sa podane dokladne informacje dot. maksymalnej wysokosci rolet w zaleznosci od zastosowanego profilu.Np. dla profili HL 837, Norma, H 55 E, Mini Safe, Normal Safe podano jako maksymalna wysokosc 3m. Sa rowniez profile o maksymalnej wysokosci 2.8m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziula 17.02.2010 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No tak, tylko że mi chodzi o rolety wewnętrzne, takie z materiału. Zewnętrzne to za droga przyjemność, a ja tych okien trochę mam Pomimo to, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 17.02.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Nie wiem jakie rolety planujesz, ale np. dekoria szyje rzymskie w wymiarach do 260 cm. wysokości/długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.02.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 magdziula, w takim razie drugie podejscie Zajrzyj tutaj, a konkretnie do tabelki w punkcie "Model 5". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts