odaro 16.02.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Przesyłam plan obowiązkowego kursu dla prawdziwych mężczyzn. Ilość miejsc ograniczona decyduje kolejność zgłoszeń. Czy redakcja Muratora mogłaby objąć patronatem kurs jak zima trzyma a roboty na budowie ni ma. Termin do ustalenia. ZAPROSZENIE NA WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU? Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIEDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ. Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA. Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY. Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIETYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA. Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne. 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA. Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. Wspomnienia tych, którzy przeżyli 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI? Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ. Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH. Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ZYĆ, BEDAC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE? Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY. Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja. P.S Przepraszam moderatorów forum ale może chociaż dzisiaj wątek będzie miał dużą oglądalność. Później będzie do przeniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 16.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Odaro jeden ty jesteś feministka ? czy blondynka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 16.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Interesuje mnie tylko 2 dzień pkt 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 16.02.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 a hasło bym nieco poprawił, będzie lepiej brzmiało: "jak zima trzyma, to roboty na budowie ni ma" mogę się zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0degree 16.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wystarczy regularnie oglądać i postępować jak w m jak miłość, wtedy taki kurs uważam za zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 16.02.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Odaro jeden ty jesteś feministka ? czy blondynka ? Jestem już po kursie Polecam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.02.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 chyba powoli wszyscy głupawki dostajemy z tego nadmiaru śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorson 16.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU? - no zamrażarka i woda (idę na kawę) 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? - no pewno! 3. RÓŻNICE POMIEDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ. - żadna! 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? - czasem trafiam! (no dobra posłucham wykładu) 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA. - załatwione - to moja robota (druga kawa) 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY. o na to się zapiszę! 7. ZAPAMIETYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA. - a. daty do bani, nie ma szans. b. komóra działa, smsy się grzeja! (tu przerwa na papierosa). DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Moja robota te zajęcia opuszczam, idę na kawę. 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA. - o kwiaty się pojawiają. (idę na papierosa) 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. -??? prawdziwi mężczyźni nigdy się nie gubią! (drugi papieros) 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI? - siedzę , kto ma kółko w rękach to rządzi! (druga kawa) 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ. O nie , tu się wzburzę , to nie temat dla prawdziwych facetów! Prawdziwy facet trzyma stronę swojej kobiety!!! do mamusi mamisynki! 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH. - nie ma szans.... posłucham ale i tak się nie wyszkolę! 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ZYĆ, BEDAC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE? - ciekawe..... 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY. - nie przeszkadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja bym jeszcze troche zagadnień dodała. Tak na gorąco: - opanowanie technik rozpoznawania swojego ręcznika - ćwiczenia pamięci w celu zasłaniania odsłoniętej 3 sekundy wcześniej firanki - nauka podejmowania bolesnej decyzji o oddaniu rzeczy "mało chodzonych" do prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 23.02.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 To ja też coś zaproponuję: -gdzie sie znajduje i do czego służy w domu garderoba -ćwiczenia praktyczne z wieszania i składania ubrań -nauka zamykania szuflad,szafek,szaf -korzyści wynikające ze schylania się-wkładanie brudnych naczyń do zmywarki plus to co proponuje Amalfi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.02.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 to ja jeszcze dorzuce 1 o nauce zamykania drzwi wejściowych na klucz po wejsciu lub po opuszczeniu domu 2 ćwiczenia praktyczne w zbieraniu wszystkiego z domu i nie zostawiania dzieci, plecaka, kanapek itp w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Nie zapominajcie również o kilku godzinkach na poćwiczenie zamykania deski sedesowej na klopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ło ! przypomniałes mi Bobiczku: nauka sikania na siedząco(coby nie pryskało i śmierdziało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.02.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja zrozumiałem tylko to z pilotem. Zmywarka? NIe jestem pewny ale chyba coś ostatnio z AGD kupowaliśmy. Jakąś mietłe czy odkurzacz też ale nie pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 23.02.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jakiś dzień kobiet się zbliża że mamy tutaj taki najazd Pań Chłopaki jakieś szkolenia dla blondynek. Czekam na propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ło ! przypomniałes mi Bobiczku: nauka sikania na siedząco (coby nie pryskało i śmierdziało) Co Wy chcecie, nie mogą szerszych muszli robić i dlaczego są tak nisko montowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 no niby pisuary wynaleziono coby se włożyć i po ściance bez pryskania ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 no niby pisuary wynaleziono coby se włożyć i po ściance bez pryskania ...... Nie wszedzie są pisuary, poza tym...........gdzieś trzeba trenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 23.02.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 no niby pisuary wynaleziono coby se włożyć i po ściance bez pryskania ...... Renia daj już spokój... aż tak nas nie lubisz A wiesz kiedy mężczyźni musza siąkać na siedząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 no niby pisuary wynaleziono coby se włożyć i po ściance bez pryskania ...... Renia daj już spokój... aż tak nas nie lubisz A wiesz kiedy mężczyźni musza siąkać na siedząco. Lepiej jej nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts