BeataKamil 16.02.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam Po niedawnej wizycie u bardzo przemiłych ludziach w Kędzierzynie Kożlu - zdecydowaliśmy się z moją lepszą połową na Oliwkę. I związku z tym mam kilka pytań do doświadczonych oliwkowiczów: 1. Czy projekt kupić bezpośrednio w biurze HB czy też skorzystać z innych pośredników. 2. W związku z tym że chcemy mieć dwu stanowiskowy garaż - kupić projekt z dwustanowiskowym garażem czy też z jednostanowiskowym - bo i tak będziemy przerabiać projekt. Inne pytania wkrótce Dziękuje z góry za wszelkie informacje ewentualne rzuty Kamil ps Będziemy budować w okolicach Tarnowskich Gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.02.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam Po niedawnej wizycie u bardzo przemiłych ludziach w Kędzierzynie Kożlu - zdecydowaliśmy się z moją lepszą połową na Oliwkę. I związku z tym mam kilka pytań do doświadczonych oliwkowiczów: 1. Czy projekt kupić bezpośrednio w biurze HB czy też skorzystać z innych pośredników. 2. W związku z tym że chcemy mieć dwu stanowiskowy garaż - kupić projekt z dwustanowiskowym garażem czy też z jednostanowiskowym - bo i tak będziemy przerabiać projekt. Inne pytania wkrótce Dziękuje z góry za wszelkie informacje ewentualne rzuty Kamil ps Będziemy budować w okolicach Tarnowskich Gór 1. jeśli cena jest ta sama to kupcie bezpośrednio ( nie widzę różnicy) 2. z jednostanowiskowym (co za pytanie) po co pakować się w przeróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts