Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Po niedawnej wizycie u bardzo przemiłych ludziach w Kędzierzynie Kożlu - zdecydowaliśmy się z moją lepszą połową na Oliwkę.

I związku z tym mam kilka pytań do doświadczonych oliwkowiczów:

1. Czy projekt kupić bezpośrednio w biurze HB czy też skorzystać z innych pośredników.

2. W związku z tym że chcemy mieć dwu stanowiskowy garaż - kupić projekt z dwustanowiskowym garażem czy też z jednostanowiskowym - bo i tak będziemy przerabiać projekt.

Inne pytania wkrótce :)

Dziękuje z góry za wszelkie informacje ewentualne rzuty

Kamil

ps

Będziemy budować w okolicach Tarnowskich Gór

Witam

Po niedawnej wizycie u bardzo przemiłych ludziach w Kędzierzynie Kożlu - zdecydowaliśmy się z moją lepszą połową na Oliwkę.

I związku z tym mam kilka pytań do doświadczonych oliwkowiczów:

1. Czy projekt kupić bezpośrednio w biurze HB czy też skorzystać z innych pośredników.

2. W związku z tym że chcemy mieć dwu stanowiskowy garaż - kupić projekt z dwustanowiskowym garażem czy też z jednostanowiskowym - bo i tak będziemy przerabiać projekt.

Inne pytania wkrótce :)

Dziękuje z góry za wszelkie informacje ewentualne rzuty

Kamil

ps

Będziemy budować w okolicach Tarnowskich Gór

1. jeśli cena jest ta sama to kupcie bezpośrednio ( nie widzę różnicy)

2. z jednostanowiskowym (co za pytanie) po co pakować się w przeróbki?