Gość jerrystp 22.01.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Witam raz jeszcze Wybudowałem w łazience ściankę z pustaków szklanych przy brodziku i nie mam pomysłu czym wykończyć czoło tej ścianki. Myślałem o glazurze ale jakoś mi nie pasuje, a szklane płytki czołowe są niesamowicie drogie. Poradźcie coś Pozdrawiam Jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.01.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 mam w kilku miejscach ścianki z pustaków szklanychteż miałam problem: wstawić listwę wykończeniową czy coś innegow końcu jednak zdecydowałam się na pustaki, coż wydaje się pieniądze raz, a efekt pożądany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 13.02.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Moze kawalki lustra powklejaj a popierwsze sa wykaczenia szklane i nie drogie Pozdrawiam Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts