marika77 17.02.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam wszytskich forumowiczów. Od jakiegoś czasu śledze co sie tu dzieje. Mi tak jak wam wymarzył się własny domek taki z ogródkiem, i zazdroszcze że większośc jest już tak daleko a ja dopierona początku drogi. Mam nadzieje, że z waszą poocą was dogonie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witaj fanko zapachu winylu Fajnie , że z nami jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ..... Mam nadzieje, że z waszą poocą was dogonie Pozdrawiam serdecznie na 60m to nawet ziaba nie pomoże na dłuższe uciekanie za stary jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marika77 18.02.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mysle, że budowa domu to bardziej bieg dlugodystansowy i ku temu sie skłąniam. Sprint może się źle skończyć. Co nagle do po diable Pozdrawiam domkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts