e-mól 17.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Czy ktoś zamawiał kabinę u szklarza.Mam 120cm i ścianka boczna 50cm, podobają mi się z małą ilością okuć, ale 3K to minimum. Chyba u szklarza wyszłoby taniej. Wychodzi mi że potrzebne będzie 6 uchwytów mocujących tafle, dwa zawiasy, uchwyt do otwierania, uszczelka magnetyczna i szkło.Czy to aż takie drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 17.02.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Cześć, podnoszę temat, bo też mam dylemat Zastanawiamy się, czy zamówienie drzwi do kabiny prysznicowej u szklarza, to droga inwestycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.02.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Znalazłam chyba odpowiedni zakład, w ptk. pojadę to dam znać jak sobie liczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 17.02.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Super, jeśli ja się czegoś dowiem w temacie cen, też nie omieszkam podać tego na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 22.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 u szklarza wychodzi zdecydowanie najtaniej, okucia i zawiasy do szkla mozna kupic na sztuki w necie...juz to przerabialam. Koszt jednego uchwytu to ok 60 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk CocaYna 22.02.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Domyślam się, u źródła najtaniej, ale ja mam kabinę półokrągłą i drzwi też takie wygięte potrzebuję, a do tego oczywiście hartowane. Zastanawiam się, czy po pierwsze szklarz takie zrobi, a po drugie za ile to zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts