efilo 17.02.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 mam problem i nie umiem sobie z nim sama poradzic przestawila mi sie na FM klawiatura na qwertz i nie wiem w jaki sposob a zatem nie umiem tego rowniez odwrocic. pisanie postow to katorga. moze ktos pomoze? od razu mowie ze nie ma to nic wspolnego z windowsem. w kazdym innym programie mam klawiature programisty. zreszta ta druga mam wykasowana. a tu maa prbka jak pisye normalnie bey godyinnego posyukiwania odpowiednich ynakw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.02.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 A jednoczesne wciśnięcie Ctrl + Shift nie pomaga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.02.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.02.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 no nic to zastosowałam stary sprawdzony sposób informatyków i zadziałało nie mam bladego pojęcia co to było. zmieniony układ występował tylko i wyłącznie w okienku do wpisywania postów. już np. w google było ok ważne że się naprawiło zadziałał restart przeglądarki dzięki Ponury za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.02.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Druga opcja to lewy Alt + Shiift Czasem pomaga zamknięcie przeglądarki i jej ponowne uruchomienie Edit: to się niepotrzebnie umordowałem pisząc te 7 słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.02.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dzięki Strażniku :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts