kukuku2 27.12.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Trochę odświeżę temat, mam nadzieję że coś w temacie ograniczników się zmieniło odnośnie braku spełnionych norm u producentów jw.Jestem przed wyborem ogranicznika , zgodnie a warunkami od ZE sieć zasilająca to TT, w ZK brak uziemienia. Do zbrojenia fundamentu przyspawana bednarka i wykonany otok z bednarki.Zastanawiałem się nad zakupem ot takiego ustrojstwa.http://allegro.pl/ogranicznik-sys-set1-phoenix-contact-b-c-i6626393959.htmlCzy to się nada, czy poszukać jeszcze innego ogranicznika do kwoty jak w aukcji. Edytowane 30 Grudnia 2016 przez kukuku2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kukuku2 30.12.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Może jakieś sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nix 12.04.2018 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 To ja też odświeżę... Dyskusja o wyższości ochronników xxxx od yyyy to jest i tak czysto akademicka... Tak czy owak, "jakieś" zabezpieczenie to jednak jest - A może coś się zmieniło ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 12.04.2018 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Nic się nie zmieniło a dyskusja nie była akademicka i nie dotyczyła wyższości ochronników xxxx nad yyyy, tylko faktu że na yyyy pisało że to ochronnik a on ochronnikiem nie jest. Na rolce tapety można napisać, że to papa wierzchniego krycia i też wszystko będzie ok do pierwszego deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elromano 14.10.2018 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2018 Czasami na OLX można kupić PHOENIX CONTACT w bardzo dobrej cenie. Jeśli komuś nie przeszkadza brak faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts