Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszwstkich na tej stronie i w szczegulnośći tą osobe co pomorze załorzyć mi ,,Dziennik budowy" bo powolutku rozpocząłem prace a niewiem jak załorzyć ten dziennik

:oops:

Przykro mi, ale nie powinieneś, bo nie umiesz pisać.

Nie masz po co zaśmiecać internetu.

Dla ciebie odpowiednia będzie ta strona:

http://so.pwn.pl/

Dla przedmówcy ORESUND,ja powiem z grzeczności witam cię,czy to tak bardzo przeszkadza ci że nie umię pisać to co mam zamknąć się już wsobie i na świat nie wychodzić.Może to się zle czyta ale ja niewidzę wiekszego problemu bo kto chce to zrozumie.Ja tam wstydziłem się jak do szkoły chodziłem a teraz taki jestem i chcesz to czytaj a jak nie to przeprzaszam bardzo NIE ZAGLĄDAJ i myślę żę po kłopocie mamy?Jeszcze cos? i tak nie zrezygnuję :D

I bardzo dobrze, że nie zrezygnujesz!!!!

Czekam na dziennik: właśnie go założyłeś, ale chyba lepiej założyć nowy ;-) a komentarze tak samo, tylko w wątku pt. dzienniki budowy-komentarze.

Trzymam kciuki i mam nadzieję, że wkrótce będę mogła zajrzeć do dziennika :)))

Dla przedmówcy ORESUND,ja powiem z grzeczności witam cię,czy to tak bardzo przeszkadza ci że nie umię pisać to co mam zamknąć się już wsobie i na świat nie wychodzić.Może to się zle czyta ale ja niewidzę wiekszego problemu bo kto chce to zrozumie.Ja tam wstydziłem się jak do szkoły chodziłem a teraz taki jestem i chcesz to czytaj a jak nie to przeprzaszam bardzo NIE ZAGLĄDAJ i myślę żę po kłopocie mamy?Jeszcze cos? i tak nie zrezygnuję :D

Nieumiejętność poprawnego pisania razi i denerwuje, naprawdę poznanie zasad choćby elementarnych poprawnej pisowni nie jest chyba rzeczą nad możliwości przeciętnego człowieka...

Po co chcesz pisać ten dziennik? Żeby ludzie się śmiali z Twoich błędów? Oszczędź sobie przykrości i wstydu.

A może wystarczy pisać w Wordzie albo innym edytorze, który sprawdzi błędy, podkreśli słowa z literówkami... - i potem skopiować.

Dla Ciebie nie byłby to wielki wysiłek, ot, kilka kliknięć więcej - a dla czytających wielka ulga. No i w ten sposób wbrew pozorom tez pokazujemy nasz poziom kultury, bo przecież ona obowiązuje nie tylko w kwestii zachowania przy stole czy przyjmowania gości.

W odniesieniu do forumowicza oresund-i tym oto sposobem zasmieciles Dziennik budowy czlowiekowi,ktory jak wszyscy pragnie pokazac efekty budowy swojego domu tak jak potrafi.Wystarczylo taktownie poprowadzic na wlasciwa droge,a nie walic palka po glowie. :evil:
Tenże użytkownik nie założył dziennika tylko pytanie o to, jak go założyć, co jest zdecydowaną różnicą. Pytanie generuje odpowiedzi, dziennik komentarze w osobnym temacie, to co tu widać nie przypomina dziennika.

Slawciu, nie daj się !!!! pisz o tym jak budujesz, a my damy radę !!!! Pozdrawiam!

PS. Oresund - oj nie ładnie tak wytykać!!! Nikt nie jest doskonały!! Chyba, że komuś się wydaje :roll: :roll: :roll:

Witaj Slawciu102,pisz,wstawiaj fotki i nie lam sie,jest tu wiecej osob typu aniamar,ktorzy beda sledzic Twoje poczynania budowlane,wspierac i doradzac,a nie krytykowac twoja pisownie.Trzymam kciuki i zycze powodzenia. :D

Nieumiejętność poprawnego pisania razi i denerwuje, na prawdę poznanie zasad choćby elementarnych poprawnej pisowni nie jest chyba rzeczą nad możliwości przeciętnego człowieka...

Po co chcesz pisać ten dziennik? Żeby ludzie się śmiali z Twoich błędów? Oszczędź sobie przykrości i wstydu.

Właśnie widzę.Na prawdę widzę.

W odniesieniu do forumowicza oresund-i tym oto sposobem zasmieciles Dziennik budowy czlowiekowi,ktory jak wszyscy pragnie pokazac efekty budowy swojego domu tak jak potrafi.Wystarczylo taktownie poprowadzic na wlasciwa droge,a nie walic palka po glowie. :evil:

Rodzice nie pilnowali,

to społeczeństwo musi.

Slawciu, nie daj się !!!! pisz o tym jak budujesz, a my damy radę !!!! Pozdrawiam!

PS. Oresund - oj nie ładnie tak wytykać!!! Nikt nie jest doskonały!! Chyba, że komuś się wydaje :roll: :roll: :roll:

Taki problem mieć np FireFoxa z korektą pisowni?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Bykom_stop

Rodzice nie pilnowali,

to społeczeństwo musi.

a nie pomyślałes pacanie, że ktoś może mieć np. dyslekcje? Ode mnie masz w zęby za takie traktowanie obcej dla siebie osoby.

Taki problem mieć np FireFoxa z korektą pisowni?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Bykom_stop

a taki problem się nie odzywać i zamknąc swoją jadaczkę?

a taki problem się nie odzywać i zamknąc swoją jadaczkę?

Cieszę się że zgadzasz się z faktem że porządek musi być,

nieuctwo nie powinno być propagowane.

Ktoś kto robi ortografy w tak prostych i popularnych słowach,

mógłby zamknąć swoją

"jadaczkę"
i nie prowadzić dys*dziennika.

Nieuctwem trzeba nazwać też fakt, że w pierwszych wątkach forum

zagadnienie prowadzenia dziennika jest objaśnione.

Dysleksja to humbug.

Powtórzę znanego Polaka:

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

i postać współczesnej kultury masowej:

http://img716.imageshack.us/img716/8391/bartsimpsonbedzieuzywal.jpg

mam pytanie, czy ty po to się zalogowałeś na naszym forum, aby obrażać ludzi ???? Jeśli tak, to idź sobie gdzie indziej !!!! Tu zajmujemy sie tematami budowlanymi a nie poprawną polszczyzną - Miodek sie znalazł !!!! Jak ci się nie podoba pisownia slawka to nie czytaj i nie psuj nerw innym. Żegnaj !!!!

Witam !!! :p

moja młodsza córka ma dyslekcje !!

przyznam sie, że na początku jej edukacji dostawałam szału gdy widziałam jakie strzela byki w pisowni....

do dzis mam wyrzuty sumienia :cry: za to, że krzyczałam na nią gdy po godzinie ćwiczenia pisowni......znowu napisała "królik" przez u otwarte :cry:

...dzis córka jest w ostatniej klasie gimnazjum....i mimo wielu ćwiczeń i dodatkowych zajęc dla dyslektyków....potrafi napisać "jusz" zamiast już :roll: :roll:

dziś mam do tego już dystans !!! :wink:

(...)Tu zajmujemy sie tematami budowlanymi a nie poprawną polszczyzną - Miodek sie znalazł !!!! Jak ci się nie podoba pisownia slawka to nie czytaj i nie psuj nerw innym. Żegnaj !!!!

Dyskusja robi sie ciekawsza, choć wątek istotnie powinien być przesunięty do innej części forum.

Ty jesteś z tych co uważają,że np:

generał, lekarz, prokurator czy inny prawnik, notariusz

- mogą robić błędy w pisaniu liter i cyfr, bo mają zaświadczenie z poradni??

A jakbyś popatrzyła na notariusza który mając dys* zamiast

"przedmiotem sprzedaży jest nieruchomość 617/2 AM1" napisał

"pżetmiodem spszedaszy jest nie ruchomoźdź 677\1 AN-2" ?

bo nie zna zasad pisowni i mylą mu się cyferki ?

Co byś zrobiła z takim notariuszem? Zapłaciła za usługe i powiedziała "no tak, pan/pani ma zaświadczenie" to trudno, ja pocierpię, nie dostanę PnB, ale "cusz, tszeba być tolerancyjnym".

Zapłaciła byś za fakturę, gdzie 2+2=22 , bo księgowa ma dyskalkulię, ale "no tak pan/pani ma zaświadczenie z poradni"?

Powtórzę się: każdy ma swoje miejsce w szeregu.