joaniko 17.02.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Czy w lutym - miesiącu, w którym wciaż dominuje przygnębiający czarno-biały pejzaż, mozna juz coś.....z roslinkami? Oprócz gapienia sie na przysypane sniegiem choinki. A może cos wysiac, ...? Jakieś kwaituszki? Rozumie sie, że nie na dworze. Robicie coś Drodzy Forumowicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 17.02.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 nioooooo, ja od paru dni oglądam oferte szkółek, a niedługo lece na zakupy nasionek,....i roślinki będe oglądać na opakowaniach i czytać co i jak... a w marcu zaczynam od siewu pomidorków, kocimiętki, rącznika, potem kłącza kannyy, i juz bedzie prawie kwiecień....oby do zielonego otoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 17.02.2010 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 nioooooo, ja od paru dni oglądam oferte szkółek, a niedługo lece na zakupy nasionek,.... i roślinki będe oglądać na opakowaniach i czytać co i jak... a w marcu zaczynam od siewu pomidorków, kocimiętki, rącznika, potem kłącza kannyy, i juz bedzie prawie kwiecień....oby do zielonego otoczenia. czyli luty- martwy sezon planowanie, oglądanie mnie cieszy jedynie fakt, że roslinki domowe ruszyły z młodymi listkami. dzieki ANNNJA- czuc entuzjazm w Twoim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Majda 17.02.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ja jutro idę kupić doniczki - zaczynam sadzić warzywniak od posadzenia nasturcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.02.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ja jutro wysiewam lobelię- 6 paczuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 17.02.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ja jutro wysiewam lobelię- 6 paczuszek Pani Koalo, to strasznie delikatna roslinka, mnie sie nigdy nie udalo samodzielnie wychodowowac lobelii, jak PAni to robi? Oj, to juz cos, bo....."jutro" ufff, cudownie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 18.02.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 W zeszłym roku wysiewałam po raz pierwszy i pięknie wyrosły. Wysiałam na wilgotne podłoże do pikowania, nie przykrywałam ziemią. Przykryłam folia doniczkę i trzymałam w cieple. Jak podrosły rozpikowałam, co było dość trudne- pomogło wydłubywanie kępek łyżeczką do herbaty. Mam nadzieję, że w tym roku też mi się udadzą. Dzisiaj wysiałam tez dwie paczuszki gazanii- podobno długo kiełkuje... Super było pogrzebać sobie w takiej świerzej ziemi... Oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 18.02.2010 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Super było pogrzebać sobie w takiej świerzej ziemi... no własnie, własnie, tak mi tego brakuje dziekuje za "przepis" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 24.02.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Moje pomidorki juz kielkuja Wysiane tydzien temu. I nasiona jagod goji tez wysialam jakis czas temu, czekam na wschody Pod koniec marca zakupy w szkolce, a w kwietniu zakwitnie te 200 cebul rozniastych ktore kupilam i wsadzilam na jesieni Idzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 24.02.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 mi kiełkują kalafiory - zielone i fioletowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 24.02.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 A moje gazanie rozdrapały koty A już takie ładne były Lobelia ma już z 2mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts