Mufka 17.02.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Hej Ktoś dostał może na priva list o mniej więcej takiej treści: "Interesuje mnie przede wszystkim sposób w jaki teściowa może dokuczyć, a przede wszystkim czy udało się powiedzieć Ci dość, oraz po czyjej stronie stanął Twój partner/ka? Może zdarzyło się, że masz jakiś „złoty środek” na teściową i udało się zmienić jej nastawienie do Ciebie? " Czy tylko ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 17.02.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Czy wyobrażacie sobie teściową, która wparowuje do sypialni małżeńskiej swojego syna (w trakcie "dżigi-dżigi" ) z tekstem skierowanym do swojej "ukochanej"synowej-Jak ty dziewczyno trzymasz nogi?? Zamęczysz mi dziecko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 17.02.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ja dostałam, przedwczorajdziennikarka z TVN go wysłała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 dostałam Ktoś odpisywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 dostałam.... juz nie czuję się jak wyjatkowa wredna synowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Może kompletują "obsadę" do "Rozmów w toku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No proszę, a ja myślałam, że tylko mnie jakieś głupie dowcipy robią. A skąd wiadomo, że to była dziennikarka z TVN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 .....zawsze mnie zastanawiało czym kieruja sie ludzie wystepując w takich programach .... ??? wczoraj było o dziewczynie ,ktora zdradza swojego obecnego chłopaka z byłym ...... na co ona liczy -publicznie opowiadając takie rzeczy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.02.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 .....zawsze mnie zastanawiało czym kieruja sie ludzie wystepując w takich programach .... ??? wczoraj było o dziewczynie ,ktora zdradza swojego obecnego chłopaka z byłym ...... na co ona liczy -publicznie opowiadając takie rzeczy ???? Chyba na zaistnienie, bo na cóż innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 18.02.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 a oto jak brzmi *pouczanie dla młodej meżatki: "/.../jak pojdziesz na wieś do obcych chałup, do obcych ludzi, to zawsze tam wychwalaj świekrę. I chocby ci ona od wiosny do zimy tylko jedna łyżkę masła dała, to mów, że ci co dzień dwie łyzki daje i że sie jeszcze pyta, czy nie masz za mało." a gdyby tak publicznie o tesciowej? ps. 1. nie lubię dowcipów o tesciowej 2. lubię ( umiarkowanie) moją teściową i szanuje ją za te wszystkie łyzki masła * epopeja fińska Kalewala a, spamu nie dostałam, mam się martwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 sama jestem teściową i uwielbiam opowiadac dowcipy o tesciowych ....np co nosi młoda dziewczyna miedzy piersiami ? -krzyżyk a teściowa ? -pępek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 18.02.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ew-ka, masz pepek miedzy piersiami? ( oj, gdybys jako nietakt z mojej strony, to z góry- sorki!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ew-ka, masz pepek miedzy piersiami? ( oj, gdybys jako nietakt z mojej strony, to z góry- sorki!) no jasne .....przeca wszystkie tesciowe tak mają a ile zębów ma miec tesciowa? -dwa ..... jeden do otwierania piwa zieciowi ,a drugi żeby ją bolał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 18.02.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja jako teściowa też opowiadam takie dowcipy: -czym różni się teściowa od rottwielera? -Rottwieiler nie ma szminki na pysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Facet postanawia unieszkodliwić swoją teściową. Wpada więc do sklepu zoologicznego. - Panie są jadowite węże?? - Nie ma - A jadowite pająki? - Też nie ma. - A co k*rwa jest jak nic nie ma? - Są pelikany. - A one są niebezpieczne? - Tak, potrafią zadziobać szkodnika w kilka sekund. Facet kupił dwa pelikany i udał się do domu aby wypróbować nowy nabytek. - Pelikany na stół! - pelikany rozwalają stolik w pył. Facet wniebowzięty mówi: - Pelikany na krzesło! - krzesło rozniesione w drobny mak. Nagle wpada teściowa i od progu woła: - A na ch*ja Ci pelikany?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 18.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 A skąd wiadomo, że to była dziennikarka z TVN? bo sie podpisała pod następnym postem, po mojej odmowie współpracy: Redaktor TVN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 05.03.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dziś dzień teściowej ja tam jadę na imprezkę z winkiem i życzeniami haha Ktoś jeszcze składa dziś życzonka teściówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 05.03.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Nie wywołuj wilka z lasu....dawno nie widziałem i niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Drogie Teściowe - dziś wasze święto - najlepszego A dlaczego do spółki z dentystą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts