amalfi 05.03.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No to ładnie. nie zadzwoniłam, a teraz to już pewnie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No to ładnie. nie zadzwoniłam, a teraz to już pewnie śpi ZADZWOŃ !!!! a co ....może sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No to ładnie. nie zadzwoniłam, a teraz to już pewnie śpi ZADZWOŃ !!!! a co ....może sie ucieszy Na pewno sie ucieszy, ale teraz to już śpi, a jak śpi, to sie nie ucieszy Zadzwonie jutro rano. Też sie ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 *Najlepsza teściowa to taka na 102. 100m od domu, 2 m pod ziemią. *Zabierzemy teściową na plażę - niech się do piachu przyzwyczaja... PS - zadzwoniłem do teściowej z życzeniami (a jak!) i ...dostałem opeer za cieknący zaworek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts