artbron 17.02.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam wszystkich,czy ktoś może mi podpowiedzieć ile mogę zapłacić za rozbiórkę zawalonej szklarni 30x8m,zostawiając sobie złom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 18.02.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 W grę wchodzi cięcie konstrukcji kątówkami czy palenie palnikiem?Uprzątnięcie szkła, śmieci czy sam sobie z tym poradzisz?Trzeba sobie odśnieżyć pół hektara pola czy po roztopach?Jesteś z Centrum Polski czy z Zagramanicy? Zadałeś ogólne pytanie to i ogólna odpowiedź - 500zł/dniówka, 2 ludzi termin od 7 do 21 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artbron 18.02.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mam chętnego oferującego mi uprzątnięcie wszystkiego za złom.Czy to dobry pomysł? Ile z takiej szklarni mogę uzyskać złomu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 18.02.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Znów ogólne pytanie.A z jakich kształtowników została wykonana szklarnia?Ile teraz płacą za tone surowca w skupie? 800-1000zł?Dolicz sobie załadunek, transport, uprzątnięcie i wywóz śmieci.... Z drugiej strony, ekipa od rozbiórki uprzątnie teren czy tylko zaopiekuje się złomem a reszta na Twojej głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts