mike01 17.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam, Chcialbym Was prosić o porade z zabudowy GK a dokładniej jak wykonacoto taka zabudowe na suficie?http://www.republika.pl/adelinefashionstyle/Budowa/sufit.jpg Jak powinien byc poprowadzony stelaz oraz jakie wieszaki aby nie byloich widac?A moze powinny to byc jakies specjalne żylki do wieszaków naktorych bedzie sie trzymala cala konstrukcja.Bede bardzo wdzieczny za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterek63 17.02.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam A masz jakies doświadczenie choćby z prostym jednopoziomowym sufitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike01 18.02.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Doswiadczenie jak najbardziej mam. Przy tej zabudowie chodzi mi bardziej o pomysly jak to zawiesci aby ni ebylo widac/zeby nie rzucaly sie w oczy wieszaki i prety? Chodzi o mi o Wasze porady i pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterek63 18.02.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja bym wzmocnił sama konstrukcje tego elementu który który nie jest mocowany do sufitu i zastosował płyte KG 6 mm która nie obciązy zbytnio konstrukcjii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Draagon 03.03.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Tylko mam pytanko - jak malowac później szczelinę między tym podwieszonym elementem ? Bo wcześniej czy później pomalować będzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterek63 03.03.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 to lepiej wczesniej niz pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 03.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 jak zotawisz luki 10 cm a wieszaki od bzegu dasz w glab 40 cm to nic nie bedzie widac a i malowac bedzie mozna potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.03.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 wałek wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Witam Może Kol. Darek by doradził , jak się go poprosi ?; http://forum.muratordom.pl/dosc-nowoczesny-dom-pietrowy-dziennik-sylwi-i-darka-zet,t142837-60.htm Widać ,że ma wiele pomysłów na zabudowę płyt G/K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 12.03.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 jeżeli podoba się Wam coś z moich sufitów/zabudów to piszciewstawię rysunki techniczne niektórych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 16.03.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 to tez zależy jak duża jest powierzchnia salonu bo im dalej staniemy od tego typu sufitu to na pewno będzie widać.Ja bym to zrobil na cienkich sciankach pomiędzy sufitem a podwieszonym kwadratem, a podwieszony kwadrat jak największy i jak najbliżej glownego sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 17.03.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam Może Kol. Darek by doradził , jak się go poprosi ?; http://forum.muratordom.pl/dosc-nowoczesny-dom-pietrowy-dziennik-sylwi-i-darka-zet,t142837-60.htm Widać ,że ma wiele pomysłów na zabudowę płyt G/K. wiele to mało powiedziane jego dziennik to niezłe źródło inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prochon 18.03.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam, Chcialbym Was prosić o porade z zabudowy GK a dokładniej jak wykonac oto taka zabudowe na suficie? http://www.republika.pl/adelinefashionstyle/Budowa/sufit.jpg Jak powinien byc poprowadzony stelaz oraz jakie wieszaki aby nie bylo ich widac?A moze powinny to byc jakies specjalne żylki do wieszaków na ktorych bedzie sie trzymala cala konstrukcja. Bede bardzo wdzieczny za porady. Akurat ten sufit składa sie z trzech poziomów i jest skrecany łaczony jeden do drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts