Marylkowo 17.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam serdecznie forumowiczów, Melduję się po raz pierwszy na forum jednak już sporo wcześniej obserwowałam Wasze wypowiedzi, na szczęście ! bo sporo mi pomogły już przy wyborze projektu..i tak: PnB juz mam, zaczynam późniejszą wiosną - w Marylce . Przy okazji pozdrawiam sąsiadów ! Podpowiedzcie pls, gdzie kupić materiały w okolicy Marylki w rozsądnej cenie i mało problematycznie ? Centrobud w Tarczynie cieszy się Waszą dobrą opinią, coś jeszcze możecie polecić ? Z waszych postów wcześniejszych, zrozumiałam, że najlepiej kupować materiały blisko budowy domu.. pozdrowienia, Marylkowo [ od moderatora: aby dopisać się do już istniejącego wątku, należy go otworzyć, a następnie kliknąć żółty przycisk "Odpowiedz", nie "Nowy temat" ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts