Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOW-BUD Agnieszka i Robert Jabłonowscy Nowe Miasto n/Pilica

Recommended Posts

UWAGA na tą firme!! Ostrzegam to partacz 100%.Ostrzegam zeby ktos z WAS sie nie naciął na tego PARTACZA-Ściemniacza przy jakiejkolweik budowie!!Staciłem przez niego duzo pieniedzy i czasu!!uciekł z mojej budowy pod pretekstem pierwszego sniegu w grudniu 2009 po wyłudzeniu awansem pieniędzy

Siedziba na ich pieczątce:

Tomaszewska 42/23m.14

26-420 Nowe Miasto nad Pilicą

Baza ich firmy:

bielińskiego 24

Nowe Miasto n/Pilicą

Osoba Kontaktowa: Robert Jablonowski

Majster budowlany: Łukasz Chojecki

Firmy Now Bud - Agnieszka i Robert Jabłonowscy s.c , prosze unikac jak ognia.Robert Jabłonowski zmarnował mi inwestycje- rozbudowe domu jednorodzinnego w okolicach Grodziska Mazowieckiego. Miał termin podpisanej umowy na 2.5 miesiaca-koniec 2009r,po uplywie tego terminu nie bylo wykonane nawet 30% roboty. A to co jego ekipa wykonała to prawie wszystko do poprawki, zmarnowany materiał , czas , prace murarskie rozgrzebane, do tego wieźba bardzo niestarannie, zle wykonana--liczne błędy konstrukcyjne i wykonawcze!!!Jak inny juz kompetentny fachowiec to potem zobaczyl to sie załamal jaka to amatorszczyzna i kompletny brak sztuki budowlanej!!Ostrzegam przed Robertem Jablonowskim,bo to na poczatku niezly bajerant, opowiada bajeczki czego to nie robil i ze ma wszelki sprzet, i ze kazdy etap budowy domu potrafii wykonac. Chwalił sie na poczatku ze wykonał jako głowny wykonawce nową hale sportowa w Pruszkowie---jak sie po fakcie okazało to nikt go tam nie widział i nie znał!!Finał byl taki ze przyslal do nas ekipe z przypadku , jakas zbieranina ,ktora popija na budowie, kompletna ignorancja budowlana,bałagan, nie szanują materialu, nie stosuja sie do uwag inwestora i kierownika budowy.Majstrem mojej ekipy był ok. 25 letni małolat zupelnie niedoswiadczony.Ich szef mial przyjezdzac na budowe, a tak na prawde to mnie oszukiwali ze bywal, bo nie przyjezdzał wcale.Kiedy zaczely sie ponaglenia i skargi nasze to nie odbiera telefonow, wczesniej oczywiscie wyludzil od nas kase ok.40 tys. PLN i po 3 tygoniach jak tylko uplynął termin jego prac wg. umowy znikneli z kompletnie rozgrzebanej budowy....Wykonali 30% roboty, z czego wiekszość do rozebrania.... jeden wielki koszmar!!!

Od juz 2-miesiecy czekam na jakąś odpowiedz Jabłonowskiego-co i jak i dlaczego !!!bez odzewu.Nadal nie odbiera telefonów mimo umowy obowiazujacej.Wyslalem listy polecone o fakture i wyjaśnienienia--on ma to głęboku w dupie!!Nie moge sie doprosic od 3 miesięc o fakture za kase ktora niestety przez nasza naiwność od nas dostał---jeśli miałbym kredyt na budowe w banku to bank by mnie zeżarl na miejscu!!!!Dlatego UWAGA!!!

TAKICH to trzeba chlostać, a to i tak nic nie da!!typowe CHAMIDŁO!!

[/list