kiki77 17.02.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 UWAGA na tą firme!! Ostrzegam to partacz 100%.Ostrzegam zeby ktos z WAS sie nie naciął na tego PARTACZA-Ściemniacza przy jakiejkolweik budowie!!Staciłem przez niego duzo pieniedzy i czasu!!uciekł z mojej budowy pod pretekstem pierwszego sniegu w grudniu 2009 po wyłudzeniu awansem pieniędzy Siedziba na ich pieczątce:Tomaszewska 42/23m.1426-420 Nowe Miasto nad Pilicą Baza ich firmy:bielińskiego 24Nowe Miasto n/Pilicą Osoba Kontaktowa: Robert JablonowskiMajster budowlany: Łukasz Chojecki Firmy Now Bud - Agnieszka i Robert Jabłonowscy s.c , prosze unikac jak ognia.Robert Jabłonowski zmarnował mi inwestycje- rozbudowe domu jednorodzinnego w okolicach Grodziska Mazowieckiego. Miał termin podpisanej umowy na 2.5 miesiaca-koniec 2009r,po uplywie tego terminu nie bylo wykonane nawet 30% roboty. A to co jego ekipa wykonała to prawie wszystko do poprawki, zmarnowany materiał , czas , prace murarskie rozgrzebane, do tego wieźba bardzo niestarannie, zle wykonana--liczne błędy konstrukcyjne i wykonawcze!!!Jak inny juz kompetentny fachowiec to potem zobaczyl to sie załamal jaka to amatorszczyzna i kompletny brak sztuki budowlanej!!Ostrzegam przed Robertem Jablonowskim,bo to na poczatku niezly bajerant, opowiada bajeczki czego to nie robil i ze ma wszelki sprzet, i ze kazdy etap budowy domu potrafii wykonac. Chwalił sie na poczatku ze wykonał jako głowny wykonawce nową hale sportowa w Pruszkowie---jak sie po fakcie okazało to nikt go tam nie widział i nie znał!!Finał byl taki ze przyslal do nas ekipe z przypadku , jakas zbieranina ,ktora popija na budowie, kompletna ignorancja budowlana,bałagan, nie szanują materialu, nie stosuja sie do uwag inwestora i kierownika budowy.Majstrem mojej ekipy był ok. 25 letni małolat zupelnie niedoswiadczony.Ich szef mial przyjezdzac na budowe, a tak na prawde to mnie oszukiwali ze bywal, bo nie przyjezdzał wcale.Kiedy zaczely sie ponaglenia i skargi nasze to nie odbiera telefonow, wczesniej oczywiscie wyludzil od nas kase ok.40 tys. PLN i po 3 tygoniach jak tylko uplynął termin jego prac wg. umowy znikneli z kompletnie rozgrzebanej budowy....Wykonali 30% roboty, z czego wiekszość do rozebrania.... jeden wielki koszmar!!!Od juz 2-miesiecy czekam na jakąś odpowiedz Jabłonowskiego-co i jak i dlaczego !!!bez odzewu.Nadal nie odbiera telefonów mimo umowy obowiazujacej.Wyslalem listy polecone o fakture i wyjaśnienienia--on ma to głęboku w dupie!!Nie moge sie doprosic od 3 miesięc o fakture za kase ktora niestety przez nasza naiwność od nas dostał---jeśli miałbym kredyt na budowe w banku to bank by mnie zeżarl na miejscu!!!!Dlatego UWAGA!!!TAKICH to trzeba chlostać, a to i tak nic nie da!!typowe CHAMIDŁO!![/list Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 jakaś dokumentacja foto?i nie chłostania...i popraw tytuł, pewnych zasad nie przeskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wick 17.02.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 I majstrowi się dostało. A czy to jego wina że jest jeszcze młody.Skoro już tak sypiesz nazwiskami to wypisz pozostałych pracowników. Nie zapomnij o swoim kierowniku budowy(na czerwono napisz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts