dareqq1 17.02.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam buduje ktos może taki dom ?? bo interesowalyby mnie koszty budowy takiego fomu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcianow 08.04.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 jestem w trakcie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariohell 05.05.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 witam wszystkich zainteresowanych kosztem budowy tego domku. mnie także interesuje koszt tego cacka, w projekcie mam POROTHERM ale chciałbym zrobić z Prefabetu. dokładnie to chciałbym zobaczyć kosztorys zrobiony wg. KNR aby porównać grubsze roboty. jeśli ktoś takowy ma chętnie rzucę okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daeo 07.05.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Też mi się podoba i chętnie zobaczyłbym kosztorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marysia50-1950 18.08.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Też mi się podoba i chętnie zobaczyłbym kosztorys Przeczytaj sobie blog "PELIKAN KRUKÓW", tam w komentarzach jest o kosztach budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ainowis 28.09.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 WitamWlasnie wprowadzm sie do mojego pelikana, budowalem go prawie dwa lata koszt calkowity i tu zaznaczę że sporo zrobilem sam przekroczyl 330 tys zl nie ma co się oszukiwać taniej się nie da. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilkarzyk66 27.10.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 (edytowane) My rozpoczynamy budowę na początku nowego roku tzn ok marca w zaleznosci od pogody. Cena budowy zalezan jest od lokalizacji w ktorej budujący mieszka. My mieszkamy w Gryfowie Slaskim blisko Niemiec z ktorych nasza firma budująca kupuje głownie material. Zatem stan surowy otwarty 150-160tys w zaleznosci jak mokro bedzie na dzialce. Do tego okna na dole sredniej jakosci z roletami + okna poddaszowe i brama garażowa na pilota 20tyś natomiast drewniane okna badz 6komorowe z potrojna szyba pcv obustronne w kolorze machon 28tyś z bramą i poddaszem. Do tego CO + instalacja wodno-kanalazacyjna + piec ok 27tyś Elektryka natomiast 4tys wszystkie ceny podane robocizna z materialami. do tej pory mamy kwote ok 210-220 tyś. dochodzą tynki,posadzki itp noi wykonczenie a tutaj juz wszystko zalezy od wlasciciela co lubi )) Edytowane 27 Października 2010 przez pilkarzyk66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox2604 26.09.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 buduje ten dom mam stan surowy zamkniety dach dachowka,w srodku elektryka i kanalizacja i koszt takiego stanu wyniosl mnie ponizej 100tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilkarzyk66 31.12.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 na dzien dzisiejszy koszt pod klucz ok 550tys ale gora wciaz nieskonczona:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts