owocowamamba 17.02.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam Serdecznie. Mam problem co kupić mojemu chłopakowi babci, która za dwa miesiące kończy 80 lat... Proszę o jakieś propozycje;) z góry dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.02.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam Serdecznie. Mam problem co kupić mojemu chłopakowi babci, która za dwa miesiące kończy 80 lat... Proszę o jakieś propozycje;) z góry dziękuję... Jeśli Twojemu chłopakowi, to sama będziesz wiedziała najlepiej Jeśli babci, to może najpierw się dowiedz czym się babcia interesuje, jak lubi spędzać czas - będzie łatwiej coś wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.02.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 proponuję .....kosz obfitości wiklinowy kosz pieknie zapakowany w celofan z wielką czerwoną kokardą a w nim kwiaty w doniczce , słodycze ,dobra herbata i kawa,alkohol .....prezent i efektowny i praktyczny mała podpowiedź http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/U001.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 18.02.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 http://forum.muratordom.pl/prezent-dla-80-latki,t152508.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila2004 18.02.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 A ile lat ma chłopak babci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owocowamamba 18.02.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 nie chlopak tylko jego babcia... czyli 80:) i ma cukrzyce chcialam dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawik 01.03.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Możesz przygotować album ze zdjeciami rodzinnymi. Ja zrobiłam cos takiego na gwiazdkę dla moich tesciów tylko ,że to były akurat zdjecia ich ogrodu o różnych porach roku. Wybierasz zdjęcia ( od dzieciństwa po dzień dzisiejszy , może ma jakieś fajne z babcią, dziadkiem , rodzicami , toba albo sw.Mikołojem , skanujesz, wklejasz w zwykłego worda , dodajesz opis , datę/rok zdjecia . Po wydrukowaniu kilku - kilkunastu stron (możesz przygotować tez okłdkę z czegos twardszego) , robisz dziury zwykłym dziurkaczem i przewiązujesz ładną wstążką. Możesz powrzucać jakies fajne sentencje, wierszyki z dzieciństwa, widoczki miast gdzie Babcia jeżdziła na wycieczki lub do sanatorium, ściagnąć z netu zdjęcia typu szare mydło, krem nivea, pralka frania, czarno - biały telewizor itp. typu wspomnien czar. Babcia napewno się ucieszy, osoby w tym wieku raczej mają wszystko i trudno im cos kupic. Do tego wielki bukiet kwiatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts