Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

prezent na 80-tkę

Recommended Posts

Witam Serdecznie. Mam problem co kupić mojemu chłopakowi babci, która za dwa miesiące kończy 80 lat... Proszę o jakieś propozycje;) z góry dziękuję...

Jeśli Twojemu chłopakowi, to sama będziesz wiedziała najlepiej :D

Jeśli babci, to może najpierw się dowiedz czym się babcia interesuje, jak lubi spędzać czas - będzie łatwiej coś wykombinować :wink:

proponuję .....kosz obfitości :D wiklinowy kosz pieknie zapakowany w celofan z wielką czerwoną kokardą a w nim kwiaty w doniczce , słodycze ,dobra herbata i kawa,alkohol .....prezent i efektowny i praktyczny :D

mała podpowiedź :lol:

http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/U001.jpg

• 2 weeks później...
Możesz przygotować album ze zdjeciami rodzinnymi. Ja zrobiłam cos takiego na gwiazdkę dla moich tesciów tylko ,że to były akurat zdjecia ich ogrodu o różnych porach roku. Wybierasz zdjęcia ( od dzieciństwa po dzień dzisiejszy , może ma jakieś fajne z babcią, dziadkiem , rodzicami , toba albo sw.Mikołojem :), skanujesz, wklejasz w zwykłego worda , dodajesz opis , datę/rok zdjecia . Po wydrukowaniu kilku - kilkunastu stron (możesz przygotować tez okłdkę z czegos twardszego) , robisz dziury zwykłym dziurkaczem i przewiązujesz ładną wstążką. Możesz powrzucać jakies fajne sentencje, wierszyki z dzieciństwa, widoczki miast gdzie Babcia jeżdziła na wycieczki lub do sanatorium, ściagnąć z netu zdjęcia typu szare mydło, krem nivea, pralka frania, czarno - biały telewizor itp. typu wspomnien czar. Babcia napewno się ucieszy, osoby w tym wieku raczej mają wszystko i trudno im cos kupic. Do tego wielki bukiet kwiatów :D