lidszu 17.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 W związku z tym, że to ja byłam kierownikiem całego zamieszania z powstaniem Dziennika Kasi, zakładam komentarze Zapraszam wszystkich do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 17.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam w komentarzach do mojego dziennika Dzięki Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.02.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ... puk, puk... pierwsza czytaczka Mam nadzieje, że to są dobre miłego początki projekcik macie super... działką się nie przejmuj... ja mam 560 i nie ma źle... jest miejsce na roślinki a nie trzeba się wiele narobić by efekt był widoczny... aaaaaaa i jesteśmy niedalekimi sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 22.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ... puk, puk... pierwsza czytaczka Mam nadzieje, że to są dobre miłego początki projekcik macie super... działką się nie przejmuj... ja mam 560 i nie ma źle... jest miejsce na roślinki a nie trzeba się wiele narobić by efekt był widoczny... aaaaaaa i jesteśmy niedalekimi sąsiadkami Dzięki za miłe słowa Wiadomo, że im więcej działki tym przestronniej, ale natym kawałku też da się coś wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 24.02.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam,Ja również zastanawiałem się nad przeniesieniem kominka na środek salonu, ciekawy jestem gdzie go umieściłąś? Powiększenie wiatrołapu to chyba też dobra koncepcja. Ja buduję Topaza za rok i jestem na etapie planowanie, projektowania i szukania ekipy.Powodzenia w budowie i oczywiście prowadzeniu dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 24.02.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam, Ja również zastanawiałem się nad przeniesieniem kominka na środek salonu, ciekawy jestem gdzie go umieściłąś? Powiększenie wiatrołapu to chyba też dobra koncepcja. Ja buduję Topaza za rok i jestem na etapie planowanie, projektowania i szukania ekipy. Powodzenia w budowie i oczywiście prowadzeniu dziennika.Kominek będzie na wysokości słupa na środku salonu w stronę ściany między oknem w jadalni a oknem w salonie. Chodzi o to, że słup musi zostać w tym miejscu a kominek będzie do niego przystawiony. Chcę kominek dwustronny, który będzie widać z jadalni i z salonu. Mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi i nie zamotałam tego zbytnio. Możesz podejżeć dziennik lidszu ona już te zmiany ma naniesione Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikolaj5 25.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Przeglądałem dziennik lidszu i jakoś nie zakodowałem wizualizacji tych zmian z kominkiem. W każdym razie ideę rozumiem. Zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Kasia, nie przejmuj się, ja na swojej działce mam teraz stawik i mogę chyba zacząć rybki hodować . Dobrze, że dom wyniesiony ponad obecny poziom działki, bo byłoby kiepsko. Dopiero teraz widzę, że koniecznie muszę podnieść działkę o 50-60 cm do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ... podnieść się owszem, ale pilnuj poziomów sąsiadów bo kłopot może być.... witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ... podnieść się owszem, ale pilnuj poziomów sąsiadów bo kłopot może być.... witanko no właśnie do poziomu sąsiada się będę równać U mnie na działce widać cały murek oporowy, który wybudował i jeśli nie wyrównam się poziomem, to mi to całe ogrodzenie zwali na moją działkę, bo już się zaczyna przechylać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 05.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dzięki dziewczyny za pocieszenie Teraz muszę szybko zakupić kaloszki Każdy powód jest dobry do zrobienia zakupów A drogę do działki (50m) musimy szybko utwardzić i jak tylko bedziemy włascicielami to zalać Urząd Gminy podaniami o utwardzenie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 05.03.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ... podnieść się owszem, ale pilnuj poziomów sąsiadów bo kłopot może być.... witanko Już nie pamietam jak to mi mówili ale sąsiad jest chyba wyżej troszke ode mnie a działka z drugiej strony nizej więc ode mnie to jeszcze dalej spływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.03.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Nareszcie mam dobre wieści !!!!!!! Wczoraj dostaliśmy decyzję pozytywną na kredyt Dzisiaj staliśmy się WŁAŚCICIELAMI naszej działeczki GRATULACJE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ... no czyli najważniejsze już jest troszkę ziemi z niebem nad nią Reszta już z górki No dobra.... moze nie do końca... ale nie ma się co martwić na zapas Ja tez gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 13.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Dzięki dziewczyny Ale miałam dzisiaj sny Śnił mi się domek wykończony na tysiąc sposobów Wieczorkiem spróbuje wgrać zdjęcia mojej działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 13.03.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witam i gratuluję uzyskania kredytu i nabycia działeczki..Teraz już poleci z górki!Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 witam po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 21.04.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 witam po świętach Ja też witam zaglądam tu po długim czasie bo moje dzieciaki trochę mnie wykończyły swoim chorowaniem, naszczęście starsza Tosia poszła juz do przedszkola i mam trochę czasu dla siebie jak młody śpi A na nieszczęście w przedszkolu panuje ospa więc pewnie i mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.04.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 ospa w takim wieku nie jest straszna i lepiej aby teraz ją przeszła kiedy macie zamiar ruszać z budową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 22.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Właśnie dzisiaj wyszły pierwsze krosteczki Dla starszej to nie problem, ale mam nadzieję, że mały przejdzie ją dobrze bo jest za mały na szczepionkę A jeśli chodzi o mój kochany domek to ekipa wchodzi w lipcu, a teraz czekamy na PNB Troche nudno sie czeka wolałabym aby było już widać jakieś postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts