gosiula25 17.02.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 witam mam pytanie do właścicieli łazienek w płytkach linero pytanie moje dotyczy szklanych listw a właściwie ich docinania chodzi mi o to czym wasi płytkarze docinali te szklane listwy ponieważ jesteśmy właśnie na etapie gdzie trzeba te listwy podocinać a niestety na pile wodnej listwy się szczerbią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynaj 18.02.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam. My mamy płytki linero i listwy szklane płytkarze z tego co wiem nie mieli żadnych problemów z listwami. POWODZENIApozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denhoff 17.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 witam mam pytanie do właścicieli łazienek w płytkach linero pytanie moje dotyczy szklanych listw a właściwie ich docinania chodzi mi o to czym wasi płytkarze docinali te szklane listwy ponieważ jesteśmy właśnie na etapie gdzie trzeba te listwy podocinać a niestety na pile wodnej listwy się szczerbią. I jak sobie poradziłaś z tym problemem, bo ja mam te same płytki i ciekawy jestem jak ten mój fachowiec sobie z tym poradzi. Na razie widzę, że jakoś szczypie się z kładzeniem tych dekorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts