Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowa paleta kolorów u bramiarza Normstahl

Recommended Posts

Witam,

Trochę licho bo jakość tego produktu jest o dwie klasy niższa niż u konkurencji.

Pozdrawiam.

..na czym opierasz swoje stwierdzenie ? :o na tym co powiedział Ci sprzedawca firmy Normstahl ? czy może masz jakieś metody na stwierdzenie, że jakość jest niższa o dwie akurat klasy :roll: poczytaj sobie na forum było o bramach nie raz i Wiśniowski nie należy napewno do firm jakościowo ustępujących Hormanowi czy Normstahlowi , może w jakiś detalach nie majacych wpływu na użytkowanie..

Czytałem i to sporo. Mówię o jakości wykonania detali. Tutaj, każdy chyba potrafi wykonać bramę, która się przesunie za pomocą silnika.

Co do sprzedawców to sobie odpuścimy, przecież wiadomo, że będą nam pchali to co im się wygodniej sprzedaje.

Brak osłon na zaczepach na prowadnicach, jakość połączenia między panelami od wewnętrznej strony itp. Jest tego trochę. Stosowanie sprężyn skrętnych dopiero przy niestandardowych bramach itp.

Na żywo wiedziałem obie bramy Wiś* i Nor* no różnica w estetyce jest kolosalna.

No ale wróćmy do wątku ma ktoś może próbnik kolorów :)

Pozdrawiam.

Czytałem i to sporo. Mówię o jakości wykonania detali. Tutaj, każdy chyba potrafi wykonać bramę, która się przesunie za pomocą silnika.

Co do sprzedawców to sobie odpuścimy, przecież wiadomo, że będą nam pchali to co im się wygodniej sprzedaje.

Brak osłon na zaczepach na prowadnicach, jakość połączenia między panelami od wewnętrznej strony itp. Jest tego trochę. Stosowanie sprężyn skrętnych dopiero przy niestandardowych bramach itp.

Na żywo wiedziałem obie bramy Wiś* i Nor* no różnica w estetyce jest kolosalna.

No ale wróćmy do wątku ma ktoś może próbnik kolorów :)

Pozdrawiam.

Oficjalna premiera nowości dopiero na spotkaniu 06.03.2010.