akapap 18.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam, rozglądałem się za bramą no i kolor który mi pasuje to tabasco u Wiśniowskiego. Trochę licho bo jakość tego produktu jest o dwie klasy niższa niż u konkurencji. I teraz tak, ponoć od 5-6 marca normstahl wprowadza nowe kolory, ktoś ma cynk jakie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 18.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam, Trochę licho bo jakość tego produktu jest o dwie klasy niższa niż u konkurencji. Pozdrawiam. ..na czym opierasz swoje stwierdzenie ? na tym co powiedział Ci sprzedawca firmy Normstahl ? czy może masz jakieś metody na stwierdzenie, że jakość jest niższa o dwie akurat klasy poczytaj sobie na forum było o bramach nie raz i Wiśniowski nie należy napewno do firm jakościowo ustępujących Hormanowi czy Normstahlowi , może w jakiś detalach nie majacych wpływu na użytkowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 18.02.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Czytałem i to sporo. Mówię o jakości wykonania detali. Tutaj, każdy chyba potrafi wykonać bramę, która się przesunie za pomocą silnika. Co do sprzedawców to sobie odpuścimy, przecież wiadomo, że będą nam pchali to co im się wygodniej sprzedaje. Brak osłon na zaczepach na prowadnicach, jakość połączenia między panelami od wewnętrznej strony itp. Jest tego trochę. Stosowanie sprężyn skrętnych dopiero przy niestandardowych bramach itp. Na żywo wiedziałem obie bramy Wiś* i Nor* no różnica w estetyce jest kolosalna. No ale wróćmy do wątku ma ktoś może próbnik kolorów Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 18.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Czytałem i to sporo. Mówię o jakości wykonania detali. Tutaj, każdy chyba potrafi wykonać bramę, która się przesunie za pomocą silnika. Co do sprzedawców to sobie odpuścimy, przecież wiadomo, że będą nam pchali to co im się wygodniej sprzedaje. Brak osłon na zaczepach na prowadnicach, jakość połączenia między panelami od wewnętrznej strony itp. Jest tego trochę. Stosowanie sprężyn skrętnych dopiero przy niestandardowych bramach itp. Na żywo wiedziałem obie bramy Wiś* i Nor* no różnica w estetyce jest kolosalna. No ale wróćmy do wątku ma ktoś może próbnik kolorów Pozdrawiam. Oficjalna premiera nowości dopiero na spotkaniu 06.03.2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts