konieczkokonieczko111 18.02.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam wszystkich i proszę o pomoc otóż mam dosyć wielki problem zalane ściany w domu i stąd moje pytanie jak sobie z tym poradzić ? nie chce aby wyszedł grzyb co zrobić aby temu zapobiec, jak to osuszyć ? nastąpiło to najprawdopodobniej przez rynnę przy której zaczęło przeciekać przez ściany i takim o to sposobem ze ścian kapie woda (wiem że nie za bardzo zrozumiale to opisałem ale jc. to proszę pytać), nie wiem czy w dobrym dziale pytam, ale bardzo proszę o w miarę szybką odpowiedź, z góry dziękuje za wszystkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuuju 18.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 proponuje najpierw wyeliminowac przyczyne a pozniej grzac i grzac i uchylac okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts