joaniko 18.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 no własnie, j.w macie jakis faworytów , którzy są godni polecenia?ja np. ostatnio przeczytałam Mikołajka, nie mogłam sie oderwac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.02.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kłopoty z prostatą czy hemoroidy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.02.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 no własnie, j.w macie jakis faworytów , którzy są godni polecenia? ja np. ostatnio przeczytałam Mikołajka, nie mogłam sie oderwac!! na jeden raz go wzięłaś no to szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.02.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 no własnie, j.w macie jakis faworytów , którzy są godni polecenia? ja np. ostatnio przeczytałam Mikołajka, nie mogłam sie oderwac!! na jeden raz go wzięłaś no to szacun Wszystko zależy od spędzonego czasu. Duża kupa - gruba książka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 18.02.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 jakżem napisała: nie mogłam sie oderwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 18.02.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja czytam w wolnych chwilach i na kibelku i w autobusie, a z racji specyfiki takiego czytania (trzeba mieć uwagę podzielną) polecam lektury lekkie. Ja celuję w fantastykę polską, przykładowo Pilipiuk, Komuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 18.02.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 jakies propozycje? Princesa- dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 18.02.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Z Pilipiuka polecam cały cykl o Jakubie Wędrowyczu, ale do tego trzeba mieć specyficzne poczucie humoru Komuda np. Bohun dla miłośników staroszlacheckich opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 18.02.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Sofronov - "Mysli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 18.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 G. R. Tchiładze "Obróbka kamienia zdobniczego" wyd 1952. Ale odrywam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.02.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Z Pilipiuka polecam cały cykl o Jakubie Wędrowyczu, ale do tego trzeba mieć specyficzne poczucie humoru Wot te na - jakby powiedział Semen. Gruzińskiego generała Kałmanawardze nie wspomnę Ja w kiblu czytam gazety. Przekrój, Ładny dom. Książki są zbyt długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 19.02.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Pana Tadeusza przeczytałem w wannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 19.02.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 W wannie to ja znalazłem pamiętnik [s.Lem] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.02.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 W wannie to ja znalazłem pamiętnik [s.Lem] A ja w Moskwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.02.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 W wannie to ja znalazłem pamiętnik [s.Lem] A ja w Moskwie. No właśnie Retro!! No właśnie!! Może byś się zabrał do kolejnych odcinków, hę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.02.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 W wannie to ja znalazłem pamiętnik [s.Lem] A ja w Moskwie. No właśnie Retro!! No właśnie!! Może byś się zabrał do kolejnych odcinków, hę?! kurna, skończę tę szkołę, to coś napiszę... bo teraz chodzę i do południa i po południu... na pisanie czasu nie ma... znaczy pomiary w szkole... a potem protokoły... jeszcze gdzieś ze dwa tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.02.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 W wannie to ja znalazłem pamiętnik [s.Lem] I dobrześ znalazł. Kiedyś mi wpadł i znaleźć nie mogłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.02.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Pilipiuka polecam, ale w przedmiotowym miejscu, wybredny nie jestem. Jak czasem zbyt szybko się udam, to i etykietą na płynie do mycia kabin prysznicowych nie pogardzę. Opakowanie od proszku do prania, wyrasta z czasem do miana klasyki literatury ... W mieszkaniu to miałem specjalną półeczkę na literaturę. W domu się jeszcze nie dorobiłem, ale przemyśliwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.02.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 W mieszkaniu to miałem specjalną półeczkę na literaturę. W domu się jeszcze nie dorobiłem, ale przemyśliwam. Oryginalne bardzo ! A o barku i zakąskach nie myślałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.02.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 jakżem napisała: nie mogłam sie oderwac ... od "klapy" ? W mieszkaniu to miałem specjalną półeczkę na literaturę. W domu się jeszcze nie dorobiłem, ale przemyśliwam. Oryginalne bardzo ! A o barku i zakąskach nie myślałeś? ... można se nawet pierdyknąć okienko "podawcze" z kuchni ... (jeżeli kuchnia graniczy z kiblem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts