Gość Pepeg z Gumy 19.02.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Full serwis!A po wyjściu z kibla z satysfakcją stwierdzić : poczytałem , pożarłem i na koniec... wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.02.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 W mieszkaniu to miałem specjalną półeczkę na literaturę. W domu się jeszcze nie dorobiłem, ale przemyśliwam. Oryginalne bardzo ! A o barku i zakąskach nie myślałeś? Jakoś nie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 19.02.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ... można se nawet pierdyknąć okienko "podawcze" z kuchni ... (jeżeli kuchnia graniczy z kiblem) To już jeden krok do robienia tam imprez ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.02.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ... można se nawet pierdyknąć okienko "podawcze" z kuchni ... (jeżeli kuchnia graniczy z kiblem) To już jeden krok do robienia tam imprez ... Ewentualnie dostawić drugi kibel i zrobić czytelnię . Cała Polska czyta dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.02.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 czy na pisuarze można czytac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.02.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 czy na pisuarze można czytac ? Jak ktoś napisał, to i czytac można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.02.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 czy na pisuarze można czytac ? Czytać można, ino szybko, bo się litery rozmakają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 19.02.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Jak czasem zbyt szybko się udam, to i etykietą na płynie do mycia kabin prysznicowych nie pogardzę. Opakowanie od proszku do prania, wyrasta z czasem do miana klasyki literatury ... W mieszkaniu to miałem specjalną półeczkę na literaturę. W domu się jeszcze nie dorobiłem, ale przemyśliwam. przerabialam podobne przypadki mozna z upodobaniem studiowac tez zawiły wzór na firance poleczka nie, mi wystarczy podloga, wlasciwa perspektywa sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 19.02.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 jakżem napisała: nie mogłam sie oderwac ... od "klapy" ? no własnie, mi samej zabrzmiało to tak wieloznacznie, ze juz nic nie moglam napisac ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaniko 19.02.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 sudoku nawet odpowiedni papier mam http://images46.fotosik.pl/261/8285179fea2dda12.jpg albo taki: http://www.emocje.net.pl/wp-content/uploads/2009/05/papier-toaletowy.jpg Jeśli więc jesteś młodym literatem lub poetą, jaka byłaby najpewniejsza droga do tego aby Twoje dzieło znalazło swoje papierowe wydanie? Może właśnie na papierze toaletowym! Dzięki temu można dotrzeć do tylu czytelników! Na tak niezwykły pomysł wpadła w Japonii (a gdzieżby indziej?) firma produkująca papier toaletowy (Hayashi Paper Corporation). Poprosiła znanego japońskiego pisarza horrorów – Koji Suzuki (znanego między innymi z Dark Water) o napisanie krótkiej noweli, którą dałoby się przeczytać w kilka minut, a która związana byłaby tematycznie z toaletą. Koji Suzuki podjął wyzwanie i napisał nowelkę “Drop” składającą się z 9 rozdzialików, która wydrukowana została na …papierze toaletowym. Toaletowa twórczość? Read more: http://www.emocje.net.pl/tworczosc-na-sedesie/#ixzz0g0Jxm7kP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.02.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Jak się komu co nie podoba na rolce, to śmiało może powiedzieć, że twórczość do doopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.02.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Pilipiuka polecam, ale w przedmiotowym miejscu, wybredny nie jestem. Jak czasem zbyt szybko się udam, to i etykietą na płynie do mycia kabin prysznicowych nie pogardzę. Opakowanie od proszku do prania, wyrasta z czasem do miana klasyki literatury ... Też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.02.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja jednak preferuję sudoku... i nie dla amatorów, a jedynie baaaaardzo trudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 dawniej czytałam nawet etykietki. teraz muszę o okularach pamiętac Mam zakamuflowanego w kącie na podłodze Safrina 3 tomiki "Przy szabasowych świecach". Daje się przerwać w dowolnym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2010 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Tubkę pasty do zębów polecam... Tylko koniecznie po węgiersku być musi!!! - na dłuższe "czytanie" wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 20.02.2010 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 sudoku nawet odpowiedni papier mam http://images46.fotosik.pl/261/8285179fea2dda12.jpg ... a to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 20.02.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 ogólnie, obleśny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.02.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 nie znasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 20.02.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Najgorzej to jest w pracy, bo głupio tak z gazetą do toalety chodzić - odświeżacz powietrza to znam na pamięć i to w kilku językach. No więc czasem się przemykam z gazetą. A co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ostatnio tylko pismo obrazkowe z reklamówek jakiegoś marketu. Bez wysiłku intelektualnego jak na ten przybytek przystało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts