retrofood 24.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Z włosem powinno jakoś pójść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 24.02.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No, no... Ja widzę, że naczelny grafoman RP ma duże wzięcie A Ziemiańskiego ktoś czytuje? ano, jak na taką ilosc osob piszących w wątku, to spoooooory procent rzeczywiscie czyta naczel..., graf.... Achaja, rozumiem, zes swój nick nie bez przyczyny wybrała Ano To przez mojego chłopa. Książki wydane przez Fabrykę Słów zajmują u nas w domu cały sześciopółkowy regał A co powiecie o Zmierzchu? Czytał ktoś? Całość wydaje mi się z perspektywy czasu strasznie prosta i pretensjonalna, ale to jest napisane takim językiem, w taki sposób - że po przeczytaniu wszystkich czterech części, przez tydzień chodziłam struta i zdumiona, że świat to jednak taki zwykły jest... Czekam niecierpliwie na piątą część, choć nie wiadomo kiedy ona się ukaże... No i jeszcze Eragon - wszystkie trzy części. Tyłek na kibelku drętwieje, a oderwac się nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 25.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 tomkwas napisał:Trudno będzie przeczytać. To Brailem pisane chyba. A jakie nudne- cały czas ten sam tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.02.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Jak znudzi- czytać pod włos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola_13 15.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Do kibelka chodzę z komórką. Jest czas na kasowanie smsów, a jak wypada dłuuuzsze posiedzenie to można jakąś gierkę popełnić polecam sudoku albo hexagon. Acha i jeszcze kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.03.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Do kibelka chodzę z komórką. Jest czas na kasowanie smsów, a jak wypada dłuuuzsze posiedzenie to można jakąś gierkę popełnić polecam sudoku albo hexagon. Acha i jeszcze kulki Co z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viola_13 15.03.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a ciekawska..... oczywiście kulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.03.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a ciekawska..... oczywiście kulam A co na to właściciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.03.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 a ciekawska..... oczywiście kulam A co na to właściciel siedzi spokojnie i mruczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.03.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 a ciekawska..... oczywiście kulam A co na to właściciel siedzi spokojnie i mruczy Może uciekł bo nie odpisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 no wezcie no jakos nie wyobrazam sobie nawet muratora czytac na kiblu choc podobno wlsne nie smierdzi ( to ja zawsze jakos trafiam na smierdzace ) zato w wannie to i owszem murator majster i rajmonda mundiego lubie poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts