Włodek W. 19.11.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 To mówi prawdiwy lekarzhttps://www.youtube.com/watch?v=4fhezw-8_pM&list=PLPdxw3Jmzwvyw8BM-LiETEO-7rt7ueDKBWarto posluchac.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrjon 10.07.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Na refluks pomaga głównie odpowiednia dieta. To podstawa leczenia, która pomaga złagodzić objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.08.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 piotrjon---------- czysta reklama chemii --(dieta?)-polecaja! w leczeniu- mantii zwiazek z aluminium -neuro-toksyna-- ktora robi z nas klientów do dojenia z kasy taka drogę przeszedłem, bolało i było mało fajnie kiedy się ulewało.dopiero kiedy zdrowie mam we własnych rękach jest OK.Pomóżmy Sobie Sami to i Pan Bóg nam pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.04.2020 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 temat aktualny minelo pare lat i powrot dolegliwosci pieprzony stresss !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.04.2020 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 temat aktualny minelo pare lat i powrot dolegliwosci pieprzony stresss !!!!!!! No i co dalej bo czytam Cię z ciekawością.Każdy ma stresa. Tylko co z Twoim refluksem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.05.2020 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Mam już swoje lata i napisze tak: na 1/4 szklanki wody łyżka stołowa eco lub domowego octu jabłkowego. Po wypiciu popić niewielką ilością letniej wody.Na noc po ok 7 dniach przechodzi, ale z każdym dniem coraz to staje się łagodniejszy.Wiem, że wyda się to okrutne dla kogoś kto cierpi ale pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts